Pozdravio brazilskog čarobnjaka
231
Bolivijski nogometaš naklonom odao poštovanje Ronaldinhu
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA SE NAJEZISSS!!! kako mi nedostaje ovaj momak..
je l ko skonto sto ovaj prvi nosi kapu za plivanje ?
Alo ba Dax, stjeram ti ga majci, ovako u zaletu sa Pala, direktno u mindzu onu obrijanu ;-)) Drugarski pozdrav!!
Uzmi Snickers:)
batal pasa...ako ovo ne shvatis upascec u vece probleme kasnije, kada nadjes u siri Poslanika Muham. s.a.w.s. da je muaz ibn dzebel kada se vratio iz sama i ugledao poslanika a.s., pao na sedzdu i tako dalje do kraja price, upravo je tim hadisom dokinuta sedzda pozdrava, al ako je protumacis pogresno kao onu ronaldinjovu, ispsce da najuceniji ashab po pitanju harama i halala nije znao da se samo Uzviseni obozava kroz bilo koji vid manifestacije...nacices to u knjigama fikha, al nije ovdje mjesto...jer vidis i sam koliko ljudi imaju hrabrosti da tipkaju, isto kao vozaci koji psuju za volanom...no jos malo i saznacemo ko je maliki jevmid din
kakav je to nekada velemajstor bio a i sad je dobar
zivot ti je dao onaj brko sto ti je staru krko ha,ha....
konju, poserem ti se na sedzadu.. NEMA BOGA!!!! to je jedina istina.
budi umjeren covjece, i ne prisiljavaj nikoga ni na sta.. svako ce dobiti prema zaslugama..
Dax,miješaš babe i žabe,odluči se na jednu stranu,tamo ili ovamo,al odluči se.Odavanje počasti su uradili ovi drugi,na ispravan način.
Sramno je da postovi ne prolaze cenzuru, tako vidimo da se neki ne srame opsovati Onoga koji ih je stvorio i zivot im dao, al brzo ce proci ovaj zivot, a onda cemo vidjeti
Sedzda pozdrava je dolaskom Islama dokinuta, a bila je dozvoljena prijasnjim narodima, kao kad su se meleki poklonili Ademu a.s. ili Jusufovi roditelji i braca njegova Jusufu a.s. tako da ovo naginjanje koje je dobio Ronaldinjo je u smislu pozdrava i odavanja pocasti, a ne u smislu ibadeta (obozovanja) koje samo zasluzuje Uzviseni dz.s. Jesil razumio BATAL PASA, ali kao sto rekoh islamom je sedzda (naginjanje) u ovom smislu dokinuto i haram je ga ciniti stvorenjima.
j.e.b.o.t.e. on a ti njega glupane..
Ronaldinho mu govori "Ne blamiraj se,čarobnjaci sa klixa imaju novinare po cijelom svijetu,iscrniće te cijelo Sarajevo i pola RS-a" ....a ovaj mu odgovara : "Moguće je da će kopirat članak sa nekog drugog portala,odo trčat "
ima Nazario Lima onaj pravi - ovaj manji i Zidan - ovi ostali bezveze
Ma valjda levat pročito reklamu VODAfone prije utakmice, pa mu se pomiješalo u glavi.
najbolji ikad ;) forza Juveee