Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujem licno zadnji 20 godina da se plasiramo na veliko takmicenje i nikad necu odusati NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO
dobro pogodi ovaj bolic. evo tri gola razlike za BiH :))) kako je sad smjesno gledati ove prosle komentare od idiota / vlaha / komunjara koji ne vole nista u bosni :)
Nedime, Boga mi si ti Bolu zamijenio sa nekim.
direktan prenos svih danasnji meceva klvalifikacija na 4 fudbal .com
Isto kao onaj biser Handanovic...Bolje mu je u Sarajevu nego u Bundesligi! Ma hajd kad ti je bolje onda igraj za mrvice u jednoj od najgorih liga u svijetu! Bas me zanima sto Ibisevic nedodje u Zelju ili Sarajevo da igra?? Ali to su nasi fudbaleri....samo daj nesto na tanane...posveti se fudbalu mazgo jedna i samo fudbalu!!!
Cega je kralj?? Umjesto da je igro za Real Madrid 10 godina on je posto pjevac!! Ha ha ha eto ti nasih fudbalera!! Umjesto da se posvete fudbalu i samo fudbalu oni jedu pite i cevape i piju i pjevaci hoce da budu! HALO ba posvetise fudbalu mazgo jedna a kada zavrsis igrat onda radi sta hoces!!!!
bola je kralj
jao kakvi kret... zavidni bola ti si car veceras ide pobjeda
ovaj bolic je nevidjeni panglu.
Bolic je pe.d.er.
Bola osisaj se kod Ise na Grbavici, ta ti frizura malo vise bjezi na jednu stranu :D
***SRETNO ZMAJEVI***
promijeni frizera
Je*em cijeloj redakciji mat*er umrlu zbog brisanja komentara, ugurajte si vasu \"demokratiju\" u pakas podplaceni
nemoj samo ti ocekivat majke ti...i prosli put kad si rekao izgubil ismo...mojne price u prazno vidjet cemo sve veceras...i ja ocekujem da dobijem na lotu....bosno sretno