Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
li za Rafom u Juventus sine???
http://www.facebook.com/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts
daj mani se fudbala i prihvat\' se flase kao i obicno....
Sta ce kad je curica, pa sto si se prihvatio muskog sporta, a onda kukas zbog povreda.... karina od igraca, napumpani Spanac iz bajki i pic.kica!
Idi dok si jos mlad...propast ces u Liverpool-u
Sine Torres, ti si igracina, ali ti si i prije Rafe bio odlican i formiran igrac, reprezentativac Spanije. Stavise, dolaskom u Liverpool pocinju tvoji problemi sa povredama, sto zbog tempa, sto zbog toga sto si sam u napadu, odsjecen od ostatka tima i nemas s kim da igras, jer objektivno Gerrard je zadnji vezni, a osim njih dvojice, niko ne zna igrati na tom vrhunskom nivou. Ja znam da ti to govoris o Rafi iz postovanja, ali Rafi treba je-ba-ti ma-ter i otjerati ga, pa kakav ti je to napredak u karijeri ako ispadnes od bivseg kluba, koji nije na nivou onih klubova u Engleskoj, kao sto je Atletico, smijesno. Sljedece sezone, ako Rafa ostane, Liverpool ce se boriti za ostanak u ligi, sta vam jos treba?;-)