Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasa majstore, ne daj se, bice neki klub vec. Tu si se i onako ukiselio, promjeni malo :) Nakon Hercegovine otic na te kise, dobro si se ikad naviko...
@dzeko Kamo srece da su svi postupili ko Papac, davno bi nam se fudbal bar onaj reprezentativni iskoprco iz ove apatije. Ovako moramo molit Boga da ovi ko.nji u savezu ne naprave nista, da budemo suspendovani pa da na neku srecu dobijemo jednom normalan savez, pocnemo sve ponovo i kako treba.
Ma Papac je Srbin Dodikov spijun i repki
papac-najveca picajzletina pod ruku sa begovicem mame mi
PAPAC LEGENDA, COVJEK KOI NE GAZI RIJEC!!!
@@dzeko, ma prosipam znanje koje sam skupio taslajuci ti mamu..
I da ti je zadnja ...zaboli i mene i nas bosance s u u p c i n o
ma u Dinamo koju godinu pa onda fino u Zrinjski završi karijeru ko\' pravi gospodin košto si vazda i bio
boli nas rac ku :D i onako za nas nikakav si bosanac i hercegovac ;)
idi sad fataj ribu po neretvi papak...
@ džeko Ovo je klasični primjer domaćeg navijača. Strastven, prost i priglup. Papac je igrao za nas i odustao na način koji smo svi podržavali. Kad smo svi pojeli govno, što se sad najbolje vidi, on nije i sad je on kriv??? Nisam siguran, naravno, u njegov patriotizam, ali činjenica je da je bio i igrao. I otišao časno!
sad ce on zaigrat za reprezentaciju...papak :S
sta ga briga zaradio je repa,ne mora vise ni igrat,ma mogo bi vala da ne prizna odluke menagmenta da vide da je nas:) da igra dok mu se igra
KAKAV PAPAC JA MU KROZ NOGE PROVLACIO
jedini karakter od pocetka do kraja.neki ga osudjuju sto nije odustao kao i ostali,ali je pokazao da je covjek od rijeci gdje su navijaci to odjednom zaboravili i poceli ga pljuvati. pljuju ga isti oni koji pljuju po savezu.
Sta ti glup-ane ovdje glumis nekog znalca,ajde odskakutaj u skokovima.
e moj sasa da su svi karakterni ko ti