Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi kitari ste stvarno jadovi.Gadite mi se.
Ono sto je dosudio korumptani sudija, svu mu familiju nabijem, ne sude sudije ni u Zanzibaru.Koliko je eurica inkasirano na njegov devizni racun.
I pored igrackog pojacanja, opet ste morali placati sudije i pojedince iz saveza da bi dosli do titule.Zeljo sa svojom djecom na drugom mjestu.Eto koliko ste jaki, bordo smradovi.Potkupljivanjem i na silu dobiste ovo prvenstvo.Sto se sad onaj smrad od Selimovica ne javlja i da komentarise sudjenje.
Samo naprijed mali plavi nema titule
Ja penala i klinca. Onaj sto je uklizao u prazno, odrragovao kad da se nista nije desilo a i nije. Pitam se koliko para je dobio da napravi ovaj takozvani penal jer je ovo očito bilo iscenirano a isto tako napravljeno da se ne povrijedi igrac Sarajeva. Pravo profesionalno iscenirani penal. Da jos bar nauce da igraju nogomet kao sto znaju ove marifetluke, bilo bi nesto od ove kukuruz lige...
Ima se, moze se. produzite :)
Nemere insan doci do rijeci od strumfeta na clancima koji su iskljucivo vezani za Fudbalski Klub Sarajevo,NOVOG SAMPIONA BOSNE I HERCEGOVINE...KMEEEEEEEE
BICE ZELJO KUURAC SAMPION, KUURAC SAMPION, KUURAC SAMPION
bit ce željo racku šampion oppa