Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na tribinama sve fakultetlije pa me golmanova gesta ne čudi
Navijaci su uvijek seljacine. Kao igrac na tebi je da budes taj koji je smiren, pametniji i razuman jer predstabljas klub
Raja je samo pocela aplaudirati kad je uzeo loptu hajmo reci "odbranio" i nakon toga je pokazao to sto je pokazao
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sto dalje to bolje, sta ce vam inace u ekipi. Ove ekipa poput Sarajeva i Zeljeznicara bi trebale biti rasadnik domacih talenata, bez stranaca, ovakvog golmana mozete naci na auto pijaci, realno bolje brani malo nogometni golman onaj celo sto mu je babo bio direktor u Gorenju. Tvrdim za ovakvu ligu i ovaj nivo igre nisu potrbni stranci, drigo da Sarajevo igra Evropsku ligu, ali realno za njih je ta liga pusti san.
Divovi :P
Nece moja članarina podrzavati jednog ovakog srbijanca... hebo ga ko ga dovede. Zbogom tribine i FK Sarajevo dok ne dodjes sebi...😢😢😢
Za sve vas bordo ušlje Pavlović je genije i gospodin parekselans. Sve golove je primio ko da penale brani, odbrana nije ni postojala, ko stado ovaca na livadi. I ne znam koji kurrac se kvartate u fudbal kad je za balinske uhljupe krajnji domet kamena s ramena.
Kod vas gospoda uvijek budale nije se ni cudit sto ste takvi kakvi jeste divljaci da vas nema vecih.CEGA SE PAMETAN STIDI TIM SE BUDALA PONOSI ovo je najbolja definicija za vas grmalje!!
Kod vas gospoda uvijek budale nije se ni cudit sto ste takvi kakvi jeste divljaci da vas nema vecih.CEGA SE PAMETAN STIDI TIM SE BUDALA PONOSI ovo je najbolja definicija za vas grmalje!!
Ko ovo jos gleda, cuj 8:0 pa ko da kosarke igraju
Samo bi vas zamolio da to vlah, poturica i ostala sranja nepisete jer nije nikakvo mjerilo, Bojan je zasro i zato mars pa makar da mi je rodjeni brat.
Pavlovicu skini dres i napusti svetinju, niko nista nije reko sto si primio 8 komada, ali buraz peterac mora biti tvoj a ne da cuvas liniju. A ti jos dizes prst , ovo ti je zadnja utakmica.
Jarane dobijes 8 komada, bez obzira kako i sta, da si najveci golmandzija na svijetu, poklopi se usima i suti. Ovakav gest je neoprostiv. Nisam navijac Sarajeva ali ovaj momak bi trebao da sam ode iz kluba.
E ovako prodje Sarajevo kad Srbi, i to Srbijanci, stoje na kapijama njegove odbrane!
Mamu stavi na taj prst seljacino.
Boze, kakav primitivac, sram te bilo
Nasle bhalije krivca :)
Kriv samo za jedan gol
kretensko ponasanje treba ga otjerati iz grada a ne iz kluba pozdrav komsijama iskreno mi je zao
bio vam je dobar prosle sedmice
8 komada koj golma sveske klase.