Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cala je uzasan ziheras i trener koji ne razumije moderan nogomet. Ova Moldavska ekipa je toliko losa da bi ispala iz PL BIH al Cala im je respekt dao ko da su Manchester. Em sto ke od dba pojavanja koja je dobio oba ostavio na klupi a ovih 11 trenutno su mozda najgorih 11 koji su igrali za Sarajevo poslije rata. Vi date Cale vremena , kamara uzasnih utakmica al kaje trevi je dobro je a otjerate Kodru , to nema nigdje
Koja publika??? Buhahahihuha
ZARIJTE GA DUBOKO POGANOJ KASABASKOJ GAMADI
Ne znam koji je to mentalitet ili kompleks ili šta ja znam šta je da osoba mrzi sve što dolazi iz glavnog grada svoje države. Nije ni normalno ni prirodno.
Na sta smo spali. Da nam i ovi "prijete" i to usred Sarajeva. Bolji motiv ne treba.
koja publika pasha,pobrko si ti loncice 😉
Ma đaba vam sve, handicap je. Fino poslije tekme obiđite Sarajevo, pojedite ćevape i lagano nazad za Moldaviju
Evo poslije utakmice upravo odlaze u obilazak grada, da pojedu ćevape, i pognute glave od stida lagano nazad za Moldaviju.