Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboravljate reci da kako ih je doveo, tako je s njima i ispao iz lige i nije mu islo bas najbolje. Imao je par sezona sa ekipom koja je bila u formi. Za ovoga je Steve Bruce izmislio trenerski posao. Ima jos dugo da uci...a da ne pricamo o fudbalskoj karijeri koja se takodjer ne moze porediti.
PIF preuzima Intera uskoro, eto culi ste ovdje prvo
ako ništa sa ugovorom ćeš riješiti svoju životnu egzistenciju
Šeici u svojim zemljama ne vide probleme i potrebe, ali za skupe igrače nema problema. Isto tako i multimilijarderi iz Rusije. Sve nekakav privatan kapital a u stvari društveni.
Kad igraju sa MUN da cvaju uložim na beduinske vlasnike??
Evo ja bi za upola manje para, samo me je be engleski
Vidim cak se ne znas ni registrovati na portal hahahah .
Ee Ado jarane , ne znam ja mnogo toga, al znam da si ti jedno obično islamsko goveče, je bo svoje žene svekrvu u guzcu.
Samo Braco iz Vrbanjuse može vas izvući iz krize... 😎😁🤓
Pirlo, mogli smo se naći u Sarajevu .Od sedmog januara sam tu.Svidaju mi se tvoji komentari,duhovit si i elokvantan.Nisam p....er ,molim te za neki kontakt