Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RATNO STANJE u najavi, ovo ce vrijediti ostajati budan u kasne sate i gledati poslije El Clasica mozda i najveci derbi na svijetu !!
Apsolutno ;) Samo što NIKO tako emiocinalno i srčano ne doživljava vječite derbije kao navijači Boce i Rivera. Atmosfera na svim evropskim derbijima je poredeći sa ovim skoro pa pozorišna.Možda bi dodao Penarol i Nacional u Urugvaju koji je isto tako fantičan, a od evropskih i Celtic - Rangers. Ovo ostalo je odavno postalo komercijala i marketing.
Ako gledaš navijače veći je i grčki derbi od El Clasica. Ako gledaš fudbal, i grčki i argentinski derbi su smeće.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)