Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...suviše pompezan...\" na nasem znaci ORTODOKSNA SELJACINA
ManUtd je institucija sa kojom ovaj nije kompatibilan. Da je stručnjak - jeste, ali dobrog menadžera čini još 100 drugih stvari.
sto se tiche manira,mourihno ne moze trenrirati(il bi bio jako dobar za doticne)a radi se o timu iz prace..kako se zove tim iz prace?!eh to nek trenira..coban jedan ciganski!
I tako... kompatibilni menadzeri vode energoinvest, zeljeznice, televiziju I vide se rezultati \"kompatibilnih\" menadzera...
Ako ne dovedu nekog poput Mourinja , MU ce propasti ko kauc , SIR uvidio cinjenicu i iznjeo a sad sto nema manire nadomjesti rezltatima
Moglo se ovo i objasniti u stilu: Nije dovoljno dosadan i konzervativan kao ovaj sadasnji skot (shkot). Ne zelim ovim podcjeniti velicinu sir A. Fergusona,ali zelim da to objasnim na jedan direktan nacin.
vidi ovih BiH navijaca, sve goljo i jad, nema po marke u dzepu al ono zna ko je seljak ko nije, da vam nije nana svima iz Njujorka rodom ? ljubomora je cudo, i najgora bolest.
ovi sa manirima, nek se sjete sta su radili Roy Keane i Eric Cantona u dresu Uniteda, ako su to maniri, onda je ovaj starac Charlton skrenuo s mozga, najbolji napadac svih vremena Cantona im s obje noge udario navijaca u svoje vrijeme, Keane se tukao i kad nije bilo razloga, sta ima maniri, o Fergusonu da ne govorim, ko papak samo onu zvaku premece i pljuje po svima, maniri?
...pa nema ih ni Ferguson ako cemo posteno...
smorinjo i moze voditi samo zabarcine, hale, canife, trine i kucine...
Da, da, mora biti puno poganiji nego sto jeste da bi naslijedio onu POGAN SKOTSKU...