Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooooooooooooooooooooj novinruuuuu hahahahahahhaha nakon ovog clanka molim te prestani se bavini novinarstvom...gledaj sad koliko cu skupiti lajkova koji se slazu samnom!
kliks cirkus
Mogli su bar staviti onoga o kome pisu. Sanse su 50:50, i opet promasaj. Pa da si ukucao na google novinarski tope ''boateng bayern'' znao bi kako izgleda. Oj mamlaze idi pisi rubriku si-fi.
Draga redakcijo , na slici je njegov polubrat Kevin - Princ ...
Oj topuze!!!
-*-Doživite financijski preporod uz nas i naše savjete! Taktika, pronicavost i velika želja i poriv za uspjehom, samo su neke od naših vrlina. Te osobine dovele su nas do jednih od najboljih betting teamova na balkanu, pa i šire. Tu smo da iskorijenimo sve lopove i dojavaše koji vas okružuju i da Vam nam jednostavan način pokažemo našu strategiju i ciljeve klađenja i time dugoročno pomognemo. Samo nam se javite na mail, i mi ćemo sve ostalo uraditi za Vas! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
http://bet365.blogger.ba/ 100 % bonus do 100 eura !
dovoljno blizu,ista liga ;)
Pa i da su jednojajcani blizanci pa hajd ali opet iza njega na slici pise Schalke. Dajte meni 300 stoje mjesecno ja cu pisati tacnije vijesti ili bar necu ovakve gluposti raditi :D
a vala i ti si napisao 300 stoja, sto dodje 30.000 mjesecno
Skromnost mi je vrlina, lapsus ali bi vodio racuna za te para :)
HAHAAHAHAHAHAHAHAHA nmg da vjerujem kakvo amaterstvo..
Hahahahahahahhahaahahahaha... Sva cast klix,svakim danom u svakom pogledu sve vise napredujete!
nikakvog smisla vjest o dzeromu boatengu a slika od kevina prinsa :D jedino ako bratski ne odrazuju suspenziju ppo pola