Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igraj dje hoćeš samo skinite te špance sa trona već jednom
Pretpostavljam da ce igrati desno, cisto iz razloga jer Lahm ide na zadnjeg veznog..trenutno je deficitarna ta pozicija DM, jer Basti nije skroz zdrav, Khedira se samo vratio na teren a L. Bender i Gundogan su otpali. Ocekujem ovo: manu - boa, per, mats, schmelzer - lahm, basti/kroos - gotze, ozil, reus - muller.
Boa i Hummels na štopere.
Boateng je u repki igrao i lijevog bocnog i stopera, mada vjerovatno ce sada na SP igrati stopera a mladi Durm bi trebao biti lijevi bocni ili Schmelzer.
dobar je boa
Hoce da uklize burazeru!
Hoce da uklize burazeru!