Oduševljen klubom
0

Boateng se nada se da će u Milanu okončati karijeru

Totalsport
Kevin-Prince Boateng
Kevin-Prince Boateng
Iako je u redove Milana stigao tek ovog ljeta iz Portsmoutha i iako su mu tek 23 godine na leđima, veznjak nogometne reprezentacije Gane Kevin-Prince Boateng oduševljen je svojim novim klubom.

"Dolazak u Milan bila je fantastična odluka. Bio sam toliko impresioniran Milanellom, stadionom San Siro, kao i velikim šampionima s kojima sada imam priliku igrati poput Ronaldinha, Clarencea Seedorfa, Zlatana Ibrahimovića, Robinha, koje sam prije mogao samo gledati na televiziji", komentirao je Boateng u razgovoru za Sky Sports.

"Ja sam dio ekipe Milana i prije svega želim ostati ovdje. Moj cilj je sljedeće dvije godine ostati u Milanu i nametnuti se. Znam svoju vrijednost i želim dokazati svima da sam vrijedan ovog dresa. Nadam se zapravo da ću u Milanu ostati doživotno."

Otkrio je Boateng i imena svojih nogometnih uzora.

"Ronaldinho je bio jednostavno nevjerovatan. Kada sam bio dječak, moj je idol bio Rivaldo, jer su ljudi govorili da sam mu sličan. Drugi igrač kojem sam se divio bio je Zinedine Zidane. Volio sam njegov opušten pristup, nogomet je ponekad djelovao prejednostavno za njega, čak i dosadno."