Bio ogorčen, ali i žalostan
150
Boateng: Opet bih napravio isto i napustio teren
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravoo svakaa cast!Idiotii staa recii za njih,moguu tii samo zaviditi.Uz tebe smoo KPB!!
Ma nek je to uradio i treba tako
Vječna preporuka TREBA MIRNO REAGOVAT. Cijeli zapadni svijet je fašistička tvorevina i vazda je bio. Kazne klub koji ima prihode stotine miliona eura sa 10 ili 20 hiljada eura za ovakve stvari !?!?!?!? I onda licemjerna parola NO RACISM
Majmune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svi smo mi mamini, samo je boateng kevin :D i bravo, podržavam te i ja bi isto uradio! :-)
I treba , puna nam je stvarcica nacionalista sa svih strana..
tebe toliko libo za Boatenga da si kliknuo na clanak,procito ga i komentiro e stvarno te libo...lame
Dosta je sutanjaa, Podrazavam tee ,da i u nasojj cemernoj Bosni ima vise Boatengaa bilo bi boljee,ali dok svi mi sutimoo nekima je HULIGANIMA dobro..
koji si ti idiot sto si napiso ovaj clanak.. pa po koji put da spominjes ovu situaciju majmune ? .. libo me gabri za Boatenga... ako napišeš još jednom neku vijest o Boatengu neću više nikad ući na ovaj portal! ! !