Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Invento uhvati se slavije i suti...
zdrava konkurencija je prava konkurencuja...
Sarajevo-X.com je najbolja stranica koja objektivno informise javnost o novitetima u nasem gradu.
@Rajvosa i Istok Navijajuci za repku i odlazeci kako na gostujuce tako i na domace utakmice presao sam oko 40000 km. Znaci, samo zbog repke, i to je minimum, naravno racunajuci i put kuci. E vas dvojica cete se sa svojim Sarajevom i kroz svoju metropolu preci toliko za jedno 500 godina... a vi navijajte i za pofalicki ili vrbanjusu.. mene to ne zanima.. a ja cu i u vasu \"metropolu\" doci i na vasem groblju gledati repku.
sarajevo film festival ovo ima vec 3 godine, Invento Media Group je Gradu arajevu poklonilo najvecu BT mrezu na svijetu a vi se niste udostojili napisati jednu rijec, svi veliki brendovi koriste usluge domace kompanije koja je vodeca na SVJETSKOM trzistu samo sto gospoda sa sax podrsku takvom projektu smatraju reklamom. e pa gospodo sa sax svaka vam cast opet ste pokazali koliko ste profesionalni a kada ste u CT shopu cigancili kompjutere da imate na cemu pisati onda ste bili u fazonu mladi podrska, domace. to je dokaz sta MALO para uradi ljudima ali evo izlazi i novi e portal tako da je vase vrijeme proslo pozdrav.
ovo vam nije reklama jel klosari jedni. sa x je medij koji proizvodi svoje vijesti nepismenim pokusajima. dario i mario vi ste jadovi kakvih nema u svijetu a nermin i ekipa su pravi poslovnjaci prevaranti kradu i varaju ko i vi pa ste se nasli e pa sretno imate dushmanina vishe
a jel moras bas na stadionu biti ako hoces da ga primis ili moze i ispred stadiona, posto mislim da je BLUEtooth da ga mozes i ispred stadiona primiti?
pa nije losa ideja, ja sam primio 3 poruke na zapadu...
presmijeshno - susjedi i komsije nam idu u Ligu prvaka i Evropsku ligu, a nama ovdje zabremedet bluetooth. kol\'ko je Saraj\'vo duzno OC Kosevo? Kad bi ovi pokrenuli vracanje duga, bio bi bankrot... pravi mentalitet barake - zivimo u baraci, ali se zato satelitska nabacila. nemamo stadion, ali zato imamo bluetooth... jadni smo svi
@ Rajvosa i Istok; Sve potpisujem.......Zavist i ljubomora je cudo...
ti si lood ko kupus :)))))) super si im zaviko ,ocam ,kako se ja nisam sjetio malih letecih medvjedica JA VOLIM ;VOLIM VOLIM SAMO TEBEEE H O R D E Z L A
a jest\' vam krivo,to je nevjerovatno.pa levati ovakvi sistemi se koriste i u europi a ne moze se reci da su im dosadne utakmice. za to vrijeme vi pustajte zvukove voza iz 60-ih i uzivajte u tome.
@BilinoPolje A vi fino, u znak protesta, svi po školjku jaja i napravite ćimburijadu za pamćenje. Njive su predviđene za ispašu stoke, možda se mogu iskoristiti za kamena s ramena, klisa ili potezanje konopca... ali za odigravanje utakmice ni u ludilu. Šalu na stranu, Bilino Polje nema uslove za odigravanje reprezentativnih utakmica... malen i neravan teren, o kapacitetu gledališta da i ne govorimo. Nego ti prijatelju skokni do metropole, možda vidiš neku znamenitost.
@BilinoPolje vjeruj da sam dvomec sa portugalom gledao sa istim emocijama kao npr. sochaux - monaco... zadnja euforija koja je mene drzala je danska na kosevu, ali me furalo i kroz citave kvalifikacije, kako te, tako i sve prije tih, dok je i hibic bio kapiten, ali jednostavno me vremenom sve vise poceo boliti penis za repku, meni je pobjeda SARAJEVA u genku draza nego da bih osvoji svjetsko, i sta ja tu mogu... a vjerujem i znam da nisam jedini koji ovako osjeca... a inace, eto pitaj nekog navijaca npr. rome, tottenhama, marseille-a, leedsa, dortmunda, lupam, koga god, sta mu je prece, klub ili repka? za repku (bilo koju na svijetu) su uvijek vise navijali ovi iz manjih mjesta i to je cinjenica meni je moje SARAJEVO prvo, pa 100 praznih mjesta, pa tu moze uletiti repka (kao i videoton, litex i hapoel :) ) nego, fino vi po 20€, pa zadrzite ove gnjide na pozicijama... umjesto da ih svi bojkotujemo, za opstu dobrobit...ali kako objasniti nekom iz npr. kozarca :)
buhahaha skupljaju navijače na sve moguće načine... Uskoro će FKS davati po 50,00 KM samo da Koševo ne bi bilo prazno....A naravno da to i mogu, jer se već godinama budzašto koriste gradskim stadionom, jer naravno toolikoo su veliki klug da i nemaju vlastiti.... haa... mora da su utakmice sa Sarajeva toliko zanjimljive da će kvazinavijači radije buuljiti u mobitele.... haha...