Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nakon 1,000,000 simulacija odigranih utakmica izmedju Bosne i Egipata svaka kaze da ih deremo sa 3 komada razlike, ali istina je ipak sasvim drugacija. Jebiga sad.
Pod uslovom da se pojedini spuste na zemlju i imaju na umu da igraju za Bosance i Hercegovce a ne za licne interese!
Ali Bloomberg nije ukalkulisao Tina i Svrsajevica!
Ocito je portal ukalkuliso da ce Avdija bit povrijedjen,a Pape i njegov mali ce se izgubit na putu!
Ma samo da se ne obrukamo (kao protiv Egipta). Meni dovoljno.
Tek sad viđoh "Ovo će biti u Barazilu."
Analize su jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Bez dresa dobro natopljenog znojem neće biti ni treći, neće dati gola, a kamoli da prođemo u drugi krug. Nadati se, igrati pošteno za reprezentaciju, ko god bude igrao i pobjeđivati. Colonia " Svijet voli pobjednike"
ako Bog da, Bog ce dati
ovo mahalski selektori i haustorski stručnjaci BiH naručili analizu? ovo mi je stručno koliko i mi sami.
nevjerujem posle povrede dans u hrvackom derbiju vrsajevica to je veliki hendikep za bih sanse su nam spale na minimalac haha
Nista buraz bez finala
hahaha
hahahhhaahahahhhahaah idemo mi u qu......c...koga cemo dobit jadni i nebili kad nas drugi sastav egipta neki dan podera... a analize i gov**na!!!!
Pa najbolje onda da ne igramo prve utakmice, neka nas proglase pobjednikom i da idemo odmah u osminu finala
I hoćemo. Da da.