Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve, sve ali ja imam samo jednu želju osim toga da naši momci prođu dodrim rezlutatima a to jest makar 5 minuta nasamo u nekom podruma sa onim hajvanom koji sklopi ugovor sa adidasom i onim hajvanom iz adidasa koji nam uvali NAJRUŽNIJE DRESOVE U POVIJEST MUNDIJALA - samo onako iz čista mira da im pokupim zube.
Najvažnije je proći grupu, a onda, ovisno o plasmanima u grupama dobijamo Francuze ili Švicarce. Realno, mislim da imamo dobre šanse i protiv jednih i protiv drugih. Protiv Francuza smo uvijek dobro igrali, čak i kada smo bili mnogo slabija ekipa nego sada. Siguran sam da smo sa njima u šansama pola-pola. Isto se odnosi i na Švicarce, s tim, da bi ja za protivnika uvijek radije izabrao Francusku. kako god, uspjeh je proći i grupu, i to treba da nam bude osnovni cilj. Sve što dobijemo preko toga prihvatimo kao dobitak na bingu.
i francuzi ce za nas biti mala maca
`ta ce spanija
BIH U FINALU! NEK PUKNU DUSMANI!
Prkosna od sna!
Samo sto ce im Bosna pomrsiti sve planove.
Šta će nam prvenstvo ako ameri sve znaju :)