Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propali Borac karcinom BH fudbala
@gooUser1588064768 HAHAHA VELEŽ 2-0 SELJO(MOGLO JE BITI 3-0), VELEŽ 2-1 SELJO, VELEŽ 2-1 BORAC(MOGLO JE BITI 5-0) Ne brukaj se. Ima vec 28 god od kako je BiH nezavisna drzava, a tvoj Seljo nije prosao kvalifikacije za Euro ligu. Vi ste kharina od ekipe.
@UltrarajvosA mozda jednom I budu s odlicnim terenima I reflektorima,nije vazno koliko navijaca mogu primiti vidite samo stadione po Norveskoj,vecina mali,kapaciteti sedam,petnaest hiljada navijaca,osim glavnog u Oslu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ugodiše Iz saveza da Borac izađe u Evropu. Polahko srbi i nogometni savez preuzimaju. Tužno ali je istina.
Šalji ti dušmanu poruke mira koji te otvoreno mrzi. Kojih 11 milliona duga očiščeno. Šta lupaš gluposti glupsone.
fudbaski savez treba fa podnese ostavku nj portir da ne ostane jucerasnji dan je najcniji u historiji sporta bih sve je korumpirano sve je uruseno ma takav brz ipodli nacin da se donese odluka to je nevigeno znaci da su ponistili sezonu bilo bi podnosljivo i posteno ovako ubili su ne fudbal nego spor uopsze odlucili su uski interesi odlucila su 2 covjeka gdje su navijaci kapitenipredsjednici klubova vecina nema pravo na misljenje a kamoli da odljcuje dno barbarez music bolic
Ovaj ili slican naslov sam vidio vise puta nego onaj: iduce dvije sedmice su kriticne.
Meanwhile in Dodikstan https://imgur.com/9AnoO8I
u Italiji Juventus kaze necemo titulu za zelenim stolom hocemo da igramo e tako se pravi imidz kluba i brend...nastavka sezone sigurno 100%nece biti ali me interesuje koliko su dali Sirokom i Gosku ovi iz saveza da sute
daj bože da se nastavi
Dajte ba ljudi da se samo igra cak i pod uslovom da se sviraju nepostojeci penal za borac
takmicenje gladijatora xaxaxo koja fuskija
Cirkus Kolorado u režiji NS BiH se nastavlja. Wilkomen.
LIge BiH uospte nije steta. To je cetvrerorazredna liga u Evropi, kao i makedonska i crnogorska. Dok su lige Hrvatske I Srbije malo bolje, ali daleko od ozbiljnih i regularnih. Dok se ne protjrra politika i ne napravi neka regionalna liga sa zaista najboljim klubovima iz nekoliko zemalja, koja ce podici kvalitet fudbala i zaradjivati kakve takve pare na tv pravima - gledacete ovaj cirkus i jad od loptanja.
Vidjet cemo rezultate iduce godine kad bude Zeljkovic postao predsjednik NSBiH....ukrali pare od budzeta i platili dug Borca koji je iznosio 12.000.000 KM....Šugava liga, šugave države. Poserem se na Premijer Ligu BiH.
kako se moze proglasiti titula za Sarajevo kad su na tri boda od Zelje i jos 11 utakmica,u Francuskoj je PSG otisao na 15 bodova, 2. kako to da se Kup ne moze nastaviti a nema ekipa iz RS koji se protive nastavku i zasto jedan Gosk ili Siroki nebi izasao u Evropu,samim proglasenjem prvaka sutra vi u savezu ste zakucali i zadnji ekser u kovceg Prijetnje u savezu su dobili od navijaca Sarajeva i podlegli su pritisku
@pizza a ti si munjen. Čuj dobili prijetnje od navijača pa mora tako biti :D hahahaha
Najvece razocarenje su za mene klubovi koji se od pocetka nisu bunili oko prekida. Pitanje je da li bi se Zeljo zalio na prekid da su prvi. Ostali su svi glatko prihvatili prekid i bez ikakvih protesta poceli da otpustaju igrace na koje ne racunaju. Moja Sloboda vec kroji tim za narednu sezonu, Zrinjski raspustio citav vezni red, Radnik pola tima... Klubovi su najvece razocarenje. Ovo ce ih kostat u buducnosti.
TUžit Borac i RS.
@gooUser1588064768 pa kako nece biti klub pred finansijskim slomom KAD SE NE IGRA? HALO, PA POSTOJE REKLAME I ULAZNICE? OD CEGA CE KLUB ZIVITI?