Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...I Zlatan Ibrahimovic, koji je jedan od najoriginalnijih fudbalera u istoriji ovog sporta, a nikad nije bio niti u uzem izboru za najboljeg na planeti. A, realno, bio je. ( npr. u vrijeme dok je nosio dres Intera iz Milana)
Realno da nema Inieste, pitanje bi bilo dje bi Messi bio. Mesi osvaja zlatnu loptu kad nije najbolji ni strijelac ni asistent, kad ne osvoji spansku ligu, ekipa mu primi 7 komada u LP od Bayerna, osvojio spanski kup i dobije zlatnu loptu.
Messi je bolji asistent od Xavia i Inieste zajedno, najbolji asistent Primere svih vremena. Gdje su bili Xavi i Iniesta dok Messi ne posta glavni igrač Barce? Ove godine proglašen za najboljeg playmakera. Trenutno igra svoj najbolji fudbal. Protiv Bayerna drugu utakmicu nije ni igrao, povrijedio se prije protiv PSG-a.
Postao je glavni igrac Barce na osnovu Xavia i Inieste, volio bih viditi Messija u prosjecnom klubu, bez masinerije iza sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Xavi i Iniesta su najzasluzniji za sve Barcelonine uspjehe. Kakav Messi kakav Ronaldo i bakraci...
Jesu labudovo.
U izboru za najboljeg igrača svijeta 1960. godine zauzeo je drugo mjesto iza Luisa Suareza, španskog igrača koji je tada igrao u Barceloni. Hohooohooo Kada prstici pocnu da rade copy - paste onda i amateri postaju prodesionalci!!!
Da si malo upuceniji znao bi da je u Barceloni igrao Luis Suarez i prije ovog urugvajca, i da, osvojio je zlatnu loptu
@Kingslayer vidim ti si extremno upucen! pratio si Barcelonu cak 1960.godine... aferim! :) koje si godiste dedo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Shevchenko 2004
A neNapaćeni Bošnjo Zlatan?
Sta je za Edina Bahtića
Ibrahimovic???
@Napaćenko U cutanju je sigurnost (ako sa cinjenicnama ne baratas). Pratio sam Ibrahimovica iz utakmice u utakmicu sve do nazad godinu dvije, citao I njegovu biografsku knjigu, itd... Zapisi ovo: Zlatan Ibrashimovic je jedan od dragulja svjetskog fudbala. Taj covjek je, kad je htio, izvodio fudbalske magije - rutinski. Senzacije o kojima Ronaldo, Mesi, i slicni "velikani" mogu samo sanjati. Ili se diviti gledajuci Zlatana. Imaju neki od video zapisa na YouTube. Informisi se.
@BH_Faraon Jest eto youtube relevantan o nečijem fudbalskom kvalitetu :D :D :D Kad je najpotrebniji vazda nestane. Igrao je u najjačim ekipama svijeta a ni primirisao makar finalu CL. Hajde nabroj velike utakmice u kojima je Ibrahimović bio glavni. U velike utakmice se ne računaju prijateljske. Npr. neku iz CL. Može ih stat na prste jedne ruke. To što su uradili Messi i još neki taj napuhani firaun ne može vala ni sanjat.
Kad covjek vidi listu onih koji je nisu dobili, vidis da to nije to i vidis da je to politika.
a kad pogledas listu onih koji su osvajali?
Jos sam vise ubjedjen da je to sve politika.