Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj thinks dis no gud for mi.
NIJE MU LAHKO NIMALO.U CRNJAKU JE JER TAMO U S.ARABIJI NEMA ALKOHOLA,NEMA KURVI I ONO STO JE NAJGORE ZA BAKU....NEMA KOCKE.
Ko zna zna dzaba je, e ko nam sve vodi i ko nam je sve vodio reprezentaciju, pogledajte samo trenerska \"dostignuca\" Sliskovica i Susica, nikakvih rezultata nemaju osim ovih u repki, sto hoce reci da imamo kvalitetne trenere sigurno bi uvijek ucestvovali u zavrsnicama velikih takmicenja, (sp,ep), kad ova dvojica \"strucnjaka\" uspiju izboriti baraz onda sam siguran da bi jedan dobar trener sa ovim igrackim kadrom \"prosetao\" kroz kvalifikacije, a ovako sa ovim nasim \"strucnacima2 uvijek ce nam \"malo faliti\".
zar je moguce, ovakav strucnjak, garant ga majoriziraju igraci pyzda im majcina bezobrazna!
Za koju godinu ćemo čitati identičan članak sa Sušićem u glavnoj ulozi. Sve vrsni reprezentativni treneri.....
čestitam baka!!!!!
Ererer,iz kojeg ti je dzepa Ciro dao sat,jer on podmicuje sve
Sine, znaš li ti šta je Al Ittihad ? Sila Arabije.
ma boli ga k.rac uzeo je i pinku i moze da se za.ebava
€€ee da je nama sada Ćiro išli bi direkno na Euro2012
Da Ćiro preuzme taj klub postali bi prvaci na kraju sezone
Ma boli ga racku otisao je u Arabiju lovu da pokupi, da je htio neku karijeru mogao je voditi Hajduk ili bilo koji drugi klub iz ex Yu- lige, bitni su $$$$ samo ;)
i think rezutat iz Real
FIRST HALF MI BILI BOLJI
Baka nikad nije bio stručnjak niti će biti. Njegove taktike konstantne odbrane su izluđivale i najstrpljivije navijače. Pa koja budala može napadača staviti za štopera??? E to je Baka radio u svoje vrijeme. Kada je legenda BiH Barbarez bio najbolji strijelac Bundes lige, kod ove budaletine je igrao štopera. A da ne govorimo o prodavanju utakmica Reprezentacije zajedno u dogovoru sa NSBiH. Dabogda svi pokrepali zbog toga. *(-_-)*
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
U S.Arabiji ima svega...to vam iz iskustva kazem,jer radim tamo....A Baki upisite jos jedan poraz,jer ovu slijedecu tekmu dolazi u moj grad i na moj stadion,i igra protiv najtrofejnijeg Sarapskog kluba....pa et Baka bit ce ti ovo 4 poraz zaredom.