Nakon odlaska Slavena Muse
0
Blaž Slišković novi strateg Zrinjskog
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj tinks results are dobar.
Rezultat is op\'n. Zrinjski plej veri veri gud
@Mundzos Vidite šta znači biti ne informisan...., čovjek ispadne GLUP u sekundi...., mundzos de se informisi pa onda za racunar....
@hmmm Ma ja sam to čisto onako informativno naveo, da se zna koja je najefikasnija ekipa ove nazovi lige, to sam naveo prije svega radi vas koji se furate da ste \"veliki\", a nijedan valjan argument vam ne ide u prilog...., trebate vi još pure da pojedete kako bi bili veliki....., vi samo uzimate u obzir ono što vama odgovara (toga je vrlo malo), a more činjenica iz svoje dalje i bliže prošlosti lafo zaboravljate....., bilo bi dobro kada bi se historija mogla brisati, no na vašu žalost ne može i ona puno, puno govori o veličinama..... Dakle, da ponovim, to sam naveo radi vas da ste malo bolje informisani kako bi se manje PROVALJIVALI, a što se tiče nas PITARA to je samo jedan podatak u našoj historiji i ništa više...., mi nismo NAPORNI kao vi.....
baka nikad nije dolazio na treninge ili je kasnio, cuga, ženske. kockanje, noćni život itd... ali je dao više golova iz kornera, nego neki igrači iz penala. živa legenda i genij.
500 golova a nijednu Titulu :D kompleks je cudo moji pitari bit ce bolje za 10 godina kad skupite 1000golova mozda i osvojite Bajramski Turnir kakav
http://www.youtube.com/watch?v=Pi0rY4tEN3U eto ga aaaaaaa... hahahahahahahahahahha PETAH TIKVA
@bolo, eto nadam se da ti je malo bolje sad kad znas da je tor.pe.do prvi postigao 500 golova u PLBiH. Mozda danas ne moras uzimati lijekove??
I ON: http://tinyurl.com/bm4m3nh
eskujzimi bat, ju nov...poropast na svim frontovima
uprava zrinjskog traz trenera koji zna engleski zato bana nece.hahah hajde ba baka kupit ce ti dvije u gostima i eto.
Kakav si ti šugav čovjek, sa šugavim mozgom i još šugavijim razmišljanjem? Ako želiš tako da razmišljaš, onda se sjeti kakav je tvoj klub bio (pretpostavljam da navijaš za Željezničar) i kakve je partije priređivao svojim navijačima, proteklih sezona i od koga je sve gubio i kojim rezultatima?! Pa onda se zadubi u statistiku iz dalje prošlosti i sjeti se gdje je bio, odnosno gdje nije bio tvoj klub.
Kukuruz liga u kojoj Fk Torpedo dobije po pichki od timova tipa GOŠK i to na po Koševa, dok vas Lištica rastavlja na proste faktore..Pa kakv ste onda vi tek shugav klub onda!!
Baka voli te BIH. Budi nam opet selektor, bio sam ponosan 2004 i 2005.
koji je ovo gigant sa engleskim :D
fudbalska velicina i genije. ali nije za trenera bolje mu ide engleski nego trenerski posao
Ovi treneri počeli kao i igrači....., ne mogu nigdje uspjeti, pa se vračaju u ovu kukuruz ligu, tu može svako uspjeti ko se uklapa u predstavnike naroda..... @Čisto informativno.... Na utakmici protiv ekipe Rudara iz Prijedora Edin Husić postigao je 500. premijerligaški gol za FK Sarajevo, otkako se Premijer liga igra u ovome formatu, na teritoriji cijele države. Na taj način, Sarajevo je postalo prvi klub koji je došao do cife od 500 golova u Premijer ligi, u periodu od 2002. godine do danas.