Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reci Balji da se ne zaebae.Sretno
Postavili za trenera kamenjarskog Srbina, kockara i pijanicu, sto je onako lajao na Velez, koji mu je dao sve u zivotu da dovedu za trenera. Pa Manijaci trebaju odmah da otjeraju cijelu upravu. Pa imate li srama i obraza hadalji jedni.
Tako to ide u nas. Kad u nas rijese da postave neku osobu na neko mjesto, onda mu dovedu smjesnu konkurenciju. E tako su izgleda rijesili da postave ovu pijanicu Sliskovica, a kao konkurenciju ima voditelja Nalica. A sta je govorio ovaj Srbokatolik, da je Mostar stolni grad kamenjarskih Srba, laznih Hrvata. E moj narode. Pa mi nemamo gram dostojanstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad Baka valja, opet je patriot ! Dok je bio u Zrinjskom bio je izdajnik
Svaka kombinacija je bolja od Nalica.
Zlatan.B,eto ti ne znaš ni pisati ovaj svoj materinji,piše se je li,a ne jel,piše se uz ugovor,a ne uzugovor,kaže se dobiva a ne dobija,i kome se ti sada rugaš,nepismena,napravio si tri kardinalne pogreške za koje bi ponavljao III osnovne,..šuti i poklopi se,..
Ova liga bi trebala biti sretna što je ovakva legenda nogometa prisutna u njoj, Baka je kralj.
kjaj price,sretno Baka
Mislim da je Zeljo trebao ranije ovo uraditi..Sretno Bake
E sad je tek trehnuo Željo!
Sretno
Baka majstore pokaži brki ko je prvi trener u BH.
Stari trener zeljescara kamatar. Novi trener zeljescara kockar. Veju veju pahulje mraz po staklu sara, svi imaju plate zeljescar nema para!
Cirkus od kluba🤣😂🤣😂
@ajax1602 Jeste li isprosili stadion? Selam alejkum, help brother.
Steta stoce ukaljati svoje ime. S nesposobnim igracima ce mu na kraju samo porodicu psovati govoriti kako je nikakav trener, a u klubu sve vrhunska imena, ne zna se ko je bolji od koga
Sretno Baka!
Grande Bake!
Odmah treba zasukati rukave i otjerati najmanje 7-8 igraca koji ne zasluzuju nositi dres Zelje
za njega su navijaci selje pricali da je pijanica, sad ce ga malo hvalit, pa ce nakon 3 izgubljene tekme ponovo nastavit sa pljuvanjem xD