Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok su Svabe dobijale na penale nije bilo problema, sad kad su poceli gubiti na penal, ovaj Svabo bi da ih ukida...
Ma hajde ne se.ri stari, ti se sad nas\'o da mjenjas pravila u fudbalu.
GLUPOST ONDA TREBA IH SKROZ UKINUTI I IZ IGRE IZBRISATI 16-TERAC NIDJE VEZE
ljudi imaju pravo taktizirati kako im je klincu cejf.. ako vide da im se bunker isplati, bunker ce i igrati.. sto nije niko trondj\'o kad je inter bunkerom protiv barselone doso do finala, pa do naslova prvaka.. manite mi se suplje! neka celzija :D nek i oni osvoje jedan.. ha ja! nek stoje produzeci i penali, pa zlatni go, sta ste se sad nasli da to mijenjate..
Ima ovo itekako smisla, ne mozes se braniti cijelu utakmicu, i cekati nekakvu lutriju u kojoj su sve oci usmjerene ka golmanu, da ne zaboravimo nogomet je kolektivna igra, i ne bi se smjelo toliko toga na individuu prenijeti. Tu postoji i onaj dio price o prodaji utakmice, pa recimo..Abramovic je mogao ponuditi Neueru ogroman novac da ne odbrani..a, i neregularno je na osnovu srece, a ne znanja, osvojiti neko takmicenje, pogotovo ne LP:
fudbal je stvarno dosadan sport jedna od 10 tekmi eventualno valja, treba ukinut offsajde barem na metar, bilo bi puno vise golova.. to se lako moze uraditi uvodenjem tehnologije..
Ajde ba brko ne laprdaj. Finale lige prvaka ove godine ne bi bilo zanimljivo da nije zavrsilo kako je zavrsilo. Realno, gledajuci cijelu sezonu, ni Chelsea ni Bayern nisu zasluzili ovaj trofej. BOrussia D. 2 puta popisala Bayern. Chelsea pobijedivao k\'o je stigao. Bolji je bio zadnji \"derbi\" nego finale usrane lige prvaka. Cuj da ukinu penale. Pa jeb..o on sebe, svi bi igraci rukama igrali i branili se. Fudbal bi bukvalno presao u Rugby. Uzas. Kupi pistolj i baci se s mosta.
ama da je bajern protiv celzija igrao 360 minuta ne bi ga pobjedio
kako oni misle da talijani igraju bez penala :S
pa za pobjednika da bacaju novcic ako i nakon produzetaka bude nerijeseno....hahahhaha...e moj bater tebi godine udarile u glavu
Nista vratite se na staro pravilo prije uvoda penala tj. ponavljanje utakmice... neke druge alternative i ne vidim.
pa uvedi slobodne udarce sa 25 metara
Zlatni go najjaca stvaraka bila :D
Zlatni go je bio zakon, ne znam sto ste to ukinuli
a da je dzeko iz sandzaka porijeklom to se nepise?
ja se zalazem za ukidanje odbijanja pri zahtjevanju za pristup pichci
Izvodzene penal se mora nauciti izvoditi i to je dio profesinalizma