{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Blatter razmišlja o ukidanju ofsajda u nogometu!

T
3.3.2010. u 21:16
0
29
Blatter razmišlja o ukidanju ofsajda u nogometu!
0
Blatter razmišlja o ukidanju ofsajda u nogometu!
Foto: Reuters
Nogometnu igru izgleda očekuju burne godine i moguće velike promjene. Previše se prašine podiglo oko mnogih spornih događaja u bitnim utakmicama i promjene se nude same po sebi.
Već neko vrijeme Međunarodna nogometna organizacija (FIFA) razmišlja o uvođenju tehnologije u nogomet, kako bi se u dvojbenim situacijama sudije poslužili snimkom i tako se uvjerili u ispravnost.

No, engleski mediji navode da je Švicarac Sepp Blatter, predsjednik Međunarodne nogometne organizacije, otišao korak dalje. Razmišlja o mogućem raspravljanju ukidanja ofsajda. Blatter je, navodno, razgovarao s Leandrom Negreom, predsjednikom Međunarodne hokejske organizacije (na travi), te se raspitivao kako je taj sport podnio odluku o ukidanju ofsajda.

"Nije mnogo komentirao, samo me pažljivo slušao. Izgledao je jako zainteresiran za temu kako smo mi ukinuli ofsajad u hokeju na ledu", rekao je Negre.

Ofsajd je u hokeju na travi ukinuto 1998. godine nakon probnog roka od dvije godine. Namjerava li Blatter slično predložiti za nogomet, tek će biti poznato.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: