{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


'Možda i uvedemo video-tehnologiju u nogomet'

T
Totalsport
24.1.2010. u 16:07
0
0
'Možda i uvedemo video-tehnologiju u nogomet'
0
'Možda i uvedemo video-tehnologiju u nogomet'
Sepp Blatter (Foto: BBC)
Predsjednik Međunarodne nogometne federacije Sepp Blatter izrazio je želju za ostankom na funkciju koju trenutno obavljaa, ali i dao javnu podršku uvođenju video-tehnologije u nogomet.
- Znam kamo želim ići i dopusti li mi zdravlje da nastavim to ću i učiniti - izjavio je 73-godišnji Švicarac koji je sve do nedavno tvrdio da bi video-snimke zapravo “ubile” nogometnu igru.

Tako je sredinom decembra rekao:

- Zamolit ću vas lijepo, nemojte me više ništa pitati o uvođenju video-snimki, tehnologije i novih izuma u nogometu. Dok sam predsjednik FIFA-e, nikakvih noviteta neće biti. Takvo nešto smo već obznanili i nije mi jasno zašto se stalno moramo vraćati na tu temu. Ne možemo umrtviti nogometnu igru.

Ipak, od prvog čovjeka svjetskog nogometa sada stižu oprečne misli.

- Nisam u potpunosti protiv uvođenja tehmologije. Može li se ona uklopiti u igru, tada bih ja podupro tu odluku. No, sigurno to ne morate očekivati već za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Na sastanku odbora u martu proanalizirat ćemo dobre i loše strane toga. Odbor je taj koji donosi pravila i jedini koji ih može mijenjati.

Cijela pompa oko uvođenja video-snimki ili sličnih tehnoloških dodataka nogometnoj utakmici, podsjetimo, je nastala nakon što je Thierry Henry igrao rukom i odlučio pobjednika u dokvalifikacijskom ogledu Francuske i Irske, za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: