Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba više žena, bunga bunga zabava, droge, maloljetnica...
Treba nacionalni kljuc ispostovati u fifi
sigurno, najbolje da budu od 20-30 jelde
U ovoj instituciji nogometa papaka i više nego u Duduklandu ... ??? Odriješiš kesu, kupiš kol'ko ti treba i idemo dalje . . .
skonto cojek sta mu fali da bude perfekt
i onda mi sebi skraćujemo život kad izgubimo sumnjivu utakmicu....mamu im lopvsku treba bojkovat sve ljudi ja vam kažem...*** im mater i fifu i uefu i sve !
Jebem ti komplet famaliju.
Jajar, peder, demon, licimur. :D
Koja bjeda od covjeka i koja bjeda njeg izabral fuj futavci jedni
Ko da se Milosevic vratio na vlast
Broj Jedan iz Alan Forda.
Koji kralj, od svih problema koje imaju u ovoj udruženoj zločinačkoj organizaciji on izdvojio taj da imaju malo žena.Al ih frajer handri majko mila.Sep der neuništivi.
...vjerujem da se tares sa zenama od po 18+- svaku noc...
fifa i uefa to je leglo naj vece mafije fudbala ....
E ovo su kriminalci par excellence, ucite zohari od najvecih.