Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ste uzimali novac, niste se sjetili da su temperature oko 50 stepeni.
Ma ovo je engleski lobi napravio. Fuj, kako ih samo mrzim. Nikada se nisu pomirli s tim da nece organizovati SP 2022. Kad se samo sjetim one njihove kampanje, ukljucili Beckhama, princeve, kraljicu, kraljeve, vojvode - sve zivo digli na ruke. Smijem se kladiti da ako uzmu prvenstvo Kataru, da ce ga dodijeliti njima. Joj, kako ih ne volim - malo je reci.
Ne bih ih podijelio, ali ne bih ni srao o ugroženosti muslimana. Eto nas nikad niko ne voli. Jesmo li se zapitali što nas ne voli.Zašto bi Blater ili bilo ko vodio računa o Muslimanima, kad Musliman ne vodi računa o Muslimanima. Osim toga taj kreten nije zaradio milijarde, nego ih dobio rodjenjem i nekakvim božanskim porijeklom. Ne mora ih dijeliti, ali može investirati u fabriku, pa zaposliti braću Muslimane, napraviti školu pa obrazovati braću Muslimane. A zašto bi, kad on crpi pare iz zemlje i nateže maloljetnice. Ovako ih dijeli Džeki, Kolarovu, Manćiniju, Zlatanu i ostalim idotima, koji svi zajedno imaju srednju školu
@eto toliko,ne rise,eto ti da imas milijarde ti bi podijelio braci muslimanima i siromasnim po Africi,bi malo sutra.Kako mrzim tu glupu pricu.
Ne radi se tu o muslimanima i nemuslimanima. Radi se o velikima i malima. Veliki su oni, koji golove mogu davati rukama, veliki su oni koji idu direktno u finale Eurosonga, a mali su svi ostali, svejedno jesu li muslimani ili ne. Prijetili su i Južnoj Africi da će im oduzeti prvenstvo i dati ga Njemačkoj. Osim toga, što se mene tiče u kataru i ne žive Muslimani, kao ni u jednoj od tih naftaških zemalja. Da su muslimani učinili biu nešto da im narod bolje živi, a nebi se preseravali milionima i milijardama u evropskom nogometu, fudbalu, nazovite to kako hoćete. Koji su urackunje Kataru uopšte i dali prvenstvo.
Nabijem bilo koje prvenstvo gdje ce biti +50 a ne mozes pivo popit'. Ko im je uopste dao prvenstvo? Niti imaju stadione (samo projekte predstavili), niti imaju neku fudbalsku tradiciju i kulturu, ma nista, samo naftu i pare imaju pa ono hajde evo vam organizujte. Platini i ostali mafijasi glasali za, ovi onda dodju i kupe PSG, sve sami talovi a fudbal trpi. Za konja koji veli da im prijete oduzimanjem jer su muslimani - hahaha... Za konja koji veli da je Katar druga najmocnija drzava - hahahahaha...
Katar nece da popusti i da dozvoli da se na tekmi toci pivo i slicno
Dobili ste WM da pomognete u agresiji na Libiju,al izgleda da cete ga uredno poglabat'...stoko...
Dajte SP 2022. Kini
što kršćanski lobii rade,braćo milo,postalo prozirno,traže im dlaku u jajetu!!!!
Ne vidim u cemu je problem, katar je 2 najmocnija drzava svijeta, i sve je klimatizovano, samo je potrebno da su klime na istom stepenu :) puno razlike u autu ili na radnom mjestu dovodi do gripe:)
'tace Blatter, seci ce kupiti i njega i citavu fudbalsku organizaciju_ako treba, narocito sad kada su u Kataru nasli nove izvore plina.
Nema ni malo časti pa da otvoreno kaže prave razloge zbog čega bi se Kataru ipak oduzelo pravo na organiizaciju prvenstva..........stisni pa reci,nemože kod muslimana i gotovo,a to sa temperaturom,to djeci predškolskog uzrasta.Moj Sepe Blateru.........