Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da je rastao sa BiH politicarima koji su na vlasti.
Jeste, nedostajao je Ramos. Sto jest jest. I Ronaldo. I Zidane!!!
@MrBig Pravice oni Ronalda od blata ...
Ne bih rekao da je ovaj čovjek nešto kriv, jednostavno se zadesio na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.
Nema opravdanja za blamažu! Veliki klub sebi neće dozvoliti blamažu, podsmjeh i ovakve katastrofe da se saigrači vidno ignorišu na terenu! Ovo je samo na naplatu došlo šurovanje sa sucima, čeferinom i uefom. I dosta žaljenja, samo slijepci nisu vidjeli da čim im je otišla glavna balerina, da je samo pitanje trenutka ko će ih osramotiti.
Bosanci, jel vas sram da vas ima 4 miliona u i 25 godina niste osvojili nijednu medalju u sportu osim u sjedečoj odbojci?
Idi kretenu u p.m,odakle si i izasao.
Ih ne zeli.. zar bas ?
Ako iko ima motiva ima on,ali on ne moze igrati umjesto njih.Nije ovo PES i Fifa pa da se gledaju imena fudbalera i ocjene.Kad ne igraju kako treba djaba imena i djaba svi treneri svijeta.Zidane je znao zato je i otisao na vrijeme...Solari je sad najmanji problem,ali bice smjenjen sigurno
Ovaj je svojevrsni uhljeb, ko da ga je SDA uhljebila, fotelja mu je sve na svijetu....
A koga dovest? ustvari ko zeli doci? moze doci neki slican njemu i sta su dobili, a i ne bore se ni za jednu titulu, tako da im je svejedno ko sjedi na klupi
According to 'El Pais', Florentino Perez has given the green light to Solari extending his role as first team coach. At the moment, Solari is the lowest paid coach in LaLiga, but his new contract would see him earn a salary more reflective of the team he represents. He'll be handed a three-year contract and earn around €4m per season.
Sevap ga otjerat iz Reala, ovakvu sramotu nismo zadobio duže vremena... I najjači su mi navijači Reala koji su sinoć pratili tekmu i psovali mu redom i poslije napisali ''Real se voli i kad vodi i kad gubi"
Pravi trener bi nakon 3 poraza u 3 razlicita takmicenja odmah dao otkaz iz moralnih razloga, ali ovaj nije jedan od njih
I to tri poraza kuci u roku od 7 dana.
Ramos sad određuje kartone
Kapiten je sam izabrao da ne igra.
Naslijedio istrosenu ekipu. Zidane je to na vrijeme vidio i napustio kormilo. Treba im totalni remont, kao sto ce trebati i Barci za 2-3 godine.
Iskreno Real Madrid nije kao prije što se da vidjeti po rezultatima a čak je i Zenica izgrađenija od Real Madrida ;)