Daily Telegraph o Edinu Džeki
0
Bježeći od granata ispunio fudbalske snove
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzeko dzeko dzeko!!!
to mi radite hebo me fakultet!!!
@woofer nema djevojku al mu se miske nađe ponekad, da si pomaze vratiće na glavama
Džekin transfer platio je Silajdžić parama iz donacija (gdje nesta 8 milijardi hahahaha)...a šeik vam je haretov najbolji jaran ima 20 godina. tako isto i TV1.... razlog je da se skrene pažnja patriotima s rasturanja domovine. ZAPAMTITE : džeko bez misketa nevrijedi 27 hiljada, a kamoli miliona. sad znate zašto ga 6 mjeseci niko nije htio. kad ćemo otvoriti oči???? mediji uključujuci SaX su dobili KEŠOVINU Redžepagića (silajdžića) da promovišu sve..
@woofer Edin nije ozenjen, niti ima djevojku. Ne podnosi sponzoruse niti slicno njima. ;)
j.e.b.o. vas dzeko vise. pozz.
Jadni muslici prvi put u zivotu dobili nekoga ko je zaigrao u (ne zaboravimo) drugorazredni M. City koji skoro 50 godina nije bio prvak drzave pa non stop pisu o njemu. Proslo je 12 sati a opet niste popili kompleksan!
Ne da je pateticno,nego je grozno pateticno.Cak sam i suzu pustio.cryyyy
Da li neko zna da li je Edin oženjen ? Svaka čast Edinu !
da nije bila vaznia kafa od 180 km /kg, kg secer po 60 km, mlijeka ni za lijeka, i da taj tunel nije bio vazniji za ratne profitere, od evakuacije majki i djece ili da su svi pljackali banke kao bankari predrat pred zatvorskim vratima - sva bi djeca i majke bili spaseni i ne bi bilo civilnih zrtava , nego bi bli uspjesni ljudi u normalnom svijetu, a danas su taoci istih politicara 1990. i nema nade za mlade.
Koji patetican naslov .
*Sarejevu *promasio xD type
Kazu da su u sarajevu i Ivi Andricu, nakon sto je primio Nobelovu nagradu za knjizevnost, na ulici dobacivali \"Pisaac,napisel se sta\". Ista stvar i sa Dzekom. Mahalske ublehe i carsijaneri :) hajde ba gledajte utakmice, sta pametujete kad bi svako od vas promaci prazan go sa bijele tacke :P
Momak je odlican i vise od toga. SA-X je isto toliko dosadan i naporan,daj te nam malo zraka,mozda bih i Dzeko to zelio.
Momak je odlican i vise od toga. SA-X je isto toliko dosadan i naporan,daj te nam malo zraka,mozda bih i Dzeko to zelio.
dzekooo ga zabija u nastavku utakmice :)
Čuvari lika i djela ne spavaju.