Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudno za Gojaka, momak je zasluzio vise. A za Izeta me ne cudi. Kako ce biti u formi kad mora obici sve svjetske destinacije, da bi mu se onaj grob od zene reklamirao po instagramu!
@MrBig Boje da ne igraju, ionako ništa ne valjaju
@MrBig Ode bosnjo iz bosne al nikad bosna iz bosnje ,moze se i od govana pita napravit samo ko' ce ju jest
Ako je tako onda svaka cast Bjelica...
U Manchesteru ce bit velik broj skauta, steta velika za njega ako ne zaigra.
@jastreb nasa liga jest kokuz, al' mislim da u nasoj ligi ima puno vise rivala nego u Hrvatskoj, gdje uglavnom dominira Dinamo i Hajduk. Dok u Bosni ima puno vise timova sa velikom historijom, Celik, Sloboda, Zeljeznicar, Sarajevo, Zrinjski i td.
Ovo se zove disciplina i autoritet trenera.. Vidim neki ovdje kritikuju potez, kao Gojak donio Ligu prvaka, a to je klasični naš način razmišljanja, zato i jesmo na ovoj razini, jer kod nas pojedinci kolo vode smjenjuju trenere, bojkotuju igranje, nikakvog autoriteta trenera nema..
Bjelica poceo sebe ozbiljno shvatati
Zanimljivo je da je riječ o Hajroviću i Gojaku kao dvojcu. Oni su zajedno? Samo oni u Dinamu nemaju pravo na loše partije, "sušne periode"? Ili su samo oni važni za Dinamo??? Zar Dinamo ima samo njih dvojicu o kojima treba da se govori i koji treba da se "uče pameti"?. Čudno je, u najmanju ruku.
@Godot ma ja eto mrze ih jer su izet i amer...daj mani se te suplje vise njima je samo u cilju da ostvare sto bolji rezultat i da nabiju cijenu da ih unovce...nije svugdje primitivizam kao kod nas
Prosinečki ko neki maler, koga god pozove taj izgubi mjesto u klubu,
Mislim da je vrijeme sa traze drugi klub, prestrogo, kada ide onda vise ne trebaju.....jest naso na kome ce disciplinu gradit
Nakon onoga poraza u hnl, bjelica oštro i na pravu.... Samo tako, nema opuštanja
Bjelica je Conte za Prosineckog
Kad neko ne igra u timu, ne mora biti da je van forme.
Gojak te je odveo u ligu sampion idiote jedan. Pobijedio si par utakmica i umislio da si Guardiola. Neces ti dugo filozofe.
@ScepanMahleni mora se znati neki red u klubu, mali dao par golova, igra za reprezentaciju i umislio da je Ronaldo, a za mr Louis Vittola me ne cudi
@ScepanMahleni nikoga on nije odveo u ligu šampiona!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je Hitzfrld prije 10 godina provalio da Hajrović nije dobar za CH. Sto ti je trenercina
Zato ga je Prosinecki i zvao (hajrovica) jer nema mjesta u Dinamu
Boje da ne igraju, ionako ništa ne valjaju
Ovo je bas providno
Ne rise za Gojaka svega ti...a modni guru neka se hladi...
Meni se sve čini da se Gojak namjerno sabotira a sve u cilju isticanja drugih hrvatskih igrača u Evropi! Ne daj se momak
@Norvežanin to su gluposti oni hoce samo da unovce igraca jbe se njih za te stvari i kako se ko zove.