Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki igrac i veliki covjek, Christiano Ronaldo oni koji te ne vole to je samo cista ljubomora
Tako to rade profesionalci, a ne ko kod nas malo poceli s dobrim utakmicama u ovim nasim ligama i pdmah se uzdignu.
Fato momak pokemone prije utakmice
Mali vjezba pizda mu materina
Zato je Ronaldo Ronaldo, a ti si propao igrac. Drazen Petrovic je ustajao u 5 i trenirao sam prije treninga i ostajao poslije treninga. Tu je razlima prosjecnih i najboljih. Rad, rad, rad je 90% posla ostalo talenat
Jeste bio dobar kad je bio mlad 😳
@honeybeater92 pusio bih mu ga*
Vjezbaj i ti pizda ti materina.
Moze on trenirati da bude najbolji ali do koje mjere je organizam istrošio,ljudi pogresno misle da je zdravo na ovakav nacin forsirati organizam,to je isto kao auto ako ga vozimo non stop pod jačim gasom pitanje je samo vremena kad ce motor stati.
@static-x jes se nasro čoek nema sta
Tako to rade profesionalci, a ne ko kod nas malo poceli s dobrim utakmicama u ovim nasim ligama i pdmah se uzdignu.