Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reprezentativac Austrije u čemu ??? U sjedećoj odbojci? U vaterpolu?? U cemuuuuuu?
trebo je prvo sebi pucat majmun
Sreća pa je siguran Beč!! Da se povuku ambasadori iz Austrije????
ljubav je čudna stvar
Budzetlija...Taman posla da mislim je bilo čiji život vrijedniji od života nekog drugog. Ovdje se radi o civilizacijskim razlikama. Balkanci i Turci su svjetlosnim godinama daleko civilizacijski od Austrijanaca.
Upss, ali Beč geografski pripada Balkanu.
Ovdje se radi o ubistvu I samoubistvu iz sentimentalnih razloga izmedju dvije osobe istog spola tako da ta situacija nema nista zajednickog s balkanskim mentalitetom. Naprotiv, vijest je tipicna za zapadni mentalitet. Balkanski mentalitet je kad pjan covjek na smrt prebije zenu zato sto ga je docekala s hladnom vecerom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
toga samo u bosni ima.
Taman pomislio šta se to dešava sa Austrijancima, kad ono potomak turskih emigranata.
Je li i onaj neki dan sto je drzao porodicu godinama u podrumu bio Turcin ili je to normalno za Austrijance... Tu nisi nista pomislio beli.