Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu je čovjek. Neka je Ronaldo otišao, i ja bih možda s obzirom na sitiaciju u Italiji ali barem dok je ovako stanje mogao je prestati da svakodnevnim hvalisanjem i eksponiranjem.
@DamirS Šta ćeš kad je lik ovisan o tome. Novo auto, odmah slika. Žena kupila novu odjeću ide slika. Kupao se s djecom, ma može i tu jedna slika. Narod gine na sve strane, ma nema veze može slika pored mog bazena.
@DamirS zar nije ronaldo donirao milione ljudima koji su oboljeli. Lik ima pravo da radi sta hoce i bar je otkako je postao poznat za razliku od vecine donira ljudima koji su u losoj situaciji. A to sto objavljuje slike sa bazena moze mu se kad zivi u kuci od 20 miliona eura i boli ga briga. Svi samo lose stvari vidite i treba da se stidite toga
Prolazi i njihovo polako.... Ja kao stari mrcina sam pratio redovno nogomet... Interesa u skorijoj budućnosti nimalo... A takva je većina
Nije covjek kriv sto ima misice i bazen! Nije njegov karantin isti kao moj!
Govno vazda bio i i govnarskim klubovima igro
Jel to Pjanić u Kalesiji?
mislim da se nece vratiti u Italiju
A treba lec u bolnicki krevet iz solidarnsti? Sjasite lazni moralisti.
Mozda mu majka lezi u sobi pored bazena, mozda ga moze dozvati za sekundu. Yebite mater vise.
On je egoista i to ne krije. Po tome je poznat i izgradio je jedan novi profil kome se mnogi dive. Ne volim ga al postujem. I ovo slikanje je u skladu sa tim.
@lauferm Ronaldo je egomanijak, al od egoiste ne moze biti dalje. Nauci znacenje rijeci prije nego ih koristis.
Dabogda propao fudbal radi ovakvih.
To krivina
Da imam i ja šta pokazati i tata bi sine😂😂
Znači lik je gili nemoj se zajezezat sa njim 😅