Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodosao u Zeljeznicar.
@hare84 Pitari su imali jos bolkeg "Milanovog" igraca Ikandea. Vrijeme ce pokazati kakva je to freska. Sretno
@NIVEAbanovanALTUSAM Tooo kralju, to je ta. Tužno ali istinito!
Sasa Papac radi dobar posao
Ovo koliko valja toliko i ne valja. Nisu ovo svjetske klase koliko se euforija diže a najviše ovo govorim zbog toga što će svi davati duplo više protiv Želje a mi baš i nismo tolika sila da se to neće osjetiti i da tek tako možemo bodove osvajati. Svaka čast ekipi i prinovama ali to sve će morati na terenu dokazati jer reference pehare ne donose!
Berlusconi na aparatima.Hajra mu od života nema.
Ja ne kontam jel fazon sto je doso iz Milana pa manijaci digli rep ili sta. Svake godine slusam o nekom faking evropakom proljecu, grbavici i p materni. A nakon tri mjeseca ce biti sporazumno raskinuli ugovor. I opet necete osvojit da znate.
Vidi pitaaa sto komentarišu a oni doveli zvijezdu iz teleopatika HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
čuj "spavate li mirno divovi".. 😂😂😂 Što ne bi spavali? Nahanjcali ste se tako i prošle godine, Lendrić upisao unaprijed titulu, pa na kraju tugovanje i suze Zebe. A da ne spominjem plakanje i izjave tipa "komšije nas nisu htjele pustiti, draže im da one ustaše uzmu" hahahahahah.. Polako, ko se zadnji..
Kad mi vraćate pare za kupljenu titulu?
a i tad ste bili iza zelje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je kurcu valjo osto bi u milanu!
Sa 17 godina ga ubacili u prvi tim veliki pritisak je za tako mladog momka.Tesko je uspijeti tako ije on Messi.Kasnije ga Milan provlacio po posudbama ali dobro je sto je dosao u zelju.I vidjeces da ce proraditi .
Kralju Fabregas sa 17 godina debitovo u Ligi prvaka!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovakvi uglavnom ispusu ko bilderi, najopasniji su ovi sto su bili ubice u ligama koje su malo jace od nasih tipa lendric
Drago mi je za Zelju, al ja bi se osjecao sjebano da iz Milana dodjem u Premier ligu BiH
i pad je let
Ovo isto kao onaj sto je odbio Real i dosao u zelju
mlađi brat mu je još bolji
Zato je milan i propao zbog ovakvih krampi,čuj on igrao u Milanu
Mozes zamilit koliko je igrac kad je dosao u prslu balkansku ligu da nacini ozljedu
Ubio se za mitomane, da se uzdizu, ni nebeski narod im nije ravan. Ovaj je dobro propao ako se sa 21 nije mogao nigdje drugo nametnuti
propo ko kauc