Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poglup si ti ;), napisano je \"ponizan je momak\", u smislu da je skroman, ali idiotski kixoris.ba nije znao copy-paste ispraviti u \"skroman je to momak\" , nije rijec o visini! Ponizak si ti u glavi! MESSI JE GROMADA OD COVJEKA!
Kladim se u milju da je taj sto su mu ga pusili Ronaldinjo. Jer Ronaldinju mogu svi samo da ga puse.
jos samo da predje na islam
Kako ste ocajni s tim komentarima, i ja nevolim Messija ko igraca inace ne volim Barsu ali Bog vam lijepu pamet dao mi Messiju mozemo samo da se sagnemo i da meljemo to sto vi pisete niti je niti ce ikad doci do njega on uziva ima dobro auto vile pare sve u zivotu jes retardiran je al on sa svojim parama u ocima 99 % danasnjih zena je Alon Delon. Hvala lijepo :D
fakat kad ga pogledas sav izgubljen, nikakav.Dzaba mu sav talenat kad on nema ni trunku agresivnosti, muskosti kako i za fudbal izgleda isto tako i van terena.
Ali najjaci dio teksta \"Jednom sam pronašao igrača kada ga u VIP prostoru jednog noćnog kluba oralno zadovoljavaju sestre.\"
hjoooj rodje jes lud :D hahahhahaha
amire zar si na to spao hahahahaha :)
mesiju su zabranili izlaske jer su se zabrinuli da ce im se izgubiti u gomili
Ovog što su ga oralno zadovoljavale...to ti je naš Mehaga...
Daniel Rojo zvani Želatin
jest pomalen a evo ima samir poznaje ga pa nek javi klixu kako je mesi gromada buahahah
Cuj ponizak je momak...pa ne moras vrijedjati covjeka ako ti je dao otkaz. Cccc
messi pi****ku mi raznesi
Odavno nista zanimljivo na klix da dodje. Samo neke gluposti