Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo sandzaklijo nasa, mi sandzaklije smo jake i snalazljive, momak otisao dalje, mi sandzaklije najvise pripadamo Albancima i nemamo neke veze sa Bosancima, mi i Albanci imamo isti naglasak na lj
Nema on sanse da zaigra pored fenomenalnog Milicevica, korpulentnog Sanicanina i brzog Kovacevica taman da igra u PSG-u. Nikad nista od nase reprezentacije sve dok su u njoj ljudi poput Vice.
Benzema.
Zabiti go, pa makar i odbicu (a nije odbica, valjalo je sprintati 60-70 metara i biti na pravom mjestu) u Prvoj Francuskoj ligi, samo je vlažni san nas 99,99% ljudi. Svaka čast Halide, Bog ti dao lijepo zdravlje i da nastaviš zabijat.
Al' najjače kad su ga pitari pljuvali 🤣
Senzacija je pobjeda krepanog tima protiv Lilla koji je bori za LP…e, ne bori se vise
Bravo Halide