Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci iznosenje istine je po demokratiji zabranjeno....kim yong un na aparatima...
Ako nastavnik toleriše loše ponašanje jednog učenika – šta će se desiti sa ostalom djecom? Prvo će biti nezadovoljni, a onda će se i oni početi loše ponašati. To je situacija u kojoj se nalazimo i gdje su dupli standardi svakodnevnica. Lošim učenicima se toleriše, dobri se podrazumijevaju i često ostaju bez nagrade.
Dokle se otislo da nesmijes istinu reci
Doći će svakome njegove. Nažalost, ništa pametnije ne mogu da kažem.
Sto se nije zinchenko suspendovao radi sirenja politicke misli kad je podrzao prvo svoju ukrajinu a nedavno i teroristicki izrael u prevodu u uedi i fifi moze politika dok ona podrzava zapad i zapdane ideje
Toliko o demokratiji,,sad svabe hoce da su fine prema cifutima ,jebali im oni mater
Svabe veci Jevreji od Izraelaca.
Toliko o demokratiji i slobodi govora na zapadu…
Da je ovo u Rusiji urađeno, onda bi to bilo djelo diktatora. A ovako je to najsvjetliji primjer demokracije.
Svaku riječ potpisujem ali daleko je demokratija na zapadu, ponekad pomislim da Putin je u pravu kod njega barem znaš na čemu si.
Nece krst na krst samo muslimani mogu jedni prtoiv drugih umjesto da se ujedine i vladaju svijetom
Malo si fulio.... Nema na ovom svijetu ništa veze sa krstovima, polumjesecima i davidovim zvijezdama.... Samo znak dolara paša moj....
Izgleda u njemačkoj opet židovi zavladali.... Mogo bi se novi hićo izroditi....
Hamas nije vojska,nego teroristi. Sada su se sakrili medju civile i pucaju i dalje na Izrael.Picke
Ti bio tamo i provjerio?
Brate sta rade, izneses stav, misljenje, svoje pravo i ukinu te za sekundu…kako smo obicni, bespomocni, najaki…Allahu, Isuse…pomozi!
Uropske vrijednosti. Mene Islam❤️ uči da moram reći istinu pa makar bila i protiv mene samoga.
interes samo se to gleda
Žao vam je što ne možete napraviti genocid nad Židovima. Da možete ni jednog Židova ne bi bilo tamo.
Izraelu i onoj dalabu sto ih vodi je ocito problem kada se iznese istina i svi takvi su im neprijatelji a i njihovim saveznicima.