Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoje valjda neka nepisana pravila koja imaju veze s ljudstvom, obrazom, kojeg ovaj sm.r.ad ocito nema. Sto navijaci ne izvizdase i ne popljuvase Henrya? Ovi koji podrzavaju ovakve i slicne poteze slobodno mogu zajedno s robinom da se sagnu na koljena sir zvaki fergusonu.
Kao Arsenalovac ne zamjerim prelaske Henry i Fabregasa u Brcelonu, jer otisli su u realno veci tim, iz druge lige. Henry je zelio nesto novo da okusi, a Fabregas je vratio se medju svoje. S,m,r,a,d,o,v,i, koje mrzim su : Nasri, Clichy i van Persie. Otisli su u suparnicke klubove Arsenala
JEDINI JE DROGBA ISPO GOSPODIN STO SE TICE TRANSFERA :)
Do sad niti jedan igrac Arsenala koji je otisao za titulom ili lovom, nije napravio nista, neg se utopio u neko sivilo. Posebno je indikativan odlazak Fabregasa, koji je u Barceloni jedno veliko nista. Zna Wenger kada je neki igrac dao sve i treba ga se rijesit za velike pare. Po meni, opravdan potez Arsenala. Vidjecemo koliko Ferguson ima zivaca trpjeti Van Persijeve povrede. Kad dodas i bahatost, bice jako interesantno.
Pa i Ebue je otišao iz Arsenala pa i dalje ga obožavaju navijači jer je on ljudina..Fabregas je otisao svojoj kuci - tamo i pripada i ne znam ko to mrzi Fabregasa - ostao je i dalje topnik (simbolicno)! Van Persie je bio kapiten i kao kapiten pokazao je da je veoma loš, odnosno dno dna.. znaci ne vrijedi ga imati u timu. Wenger je odličan potez učinio prodavši ga i to opet za odlične pare... A doveo Podolskog, Girua i SANTI CAZORLU X- WOW!!! Samo ... nebi mu (RVP)bio u kozi kada zaigra protiv Arsenala... bit ce pakleno.
uh kad bude arsenal-m.utd.
robin van pussy
Izdajnik...danima se špekuliše da će otići tako da je ovo očekivan potez. jedino je trebao da ode u drugu ligu npr juventus; pa čak i da je u Shity (City) otiso ne bi mu se zamjeralo, ali ovako je ispao IZDAJNIK, KUR.A holandska...wenger je kupio girouda i podolskog za 25 mil eura tako da će oni da zamjene RVP. ionako je RVP imao samo jednu dobru sezonu, ostalo je cijelo vrijeme bio povrijeđen
slobodno mu se nagovorite. morace popiti Persen veceras!....dok broji milione....shvatite da je on \"radnik\" koji ima svoj \"posao\" i sada je presao u drugu \"firmu\" je su mu ponudili bolju platu. Koji segment ovoga ne kontate? On igra za Arsenal iz ljubavi? prema vama, vjernim fanovima? ma ne budite smjesni.....
sto ih s.... lik ahhhaaahhaaa..
ahahah najsmješniji su ovi arsenalovi,ko god ih napusti njima je izdajnik...pa neće ljudi u ubleharskoj ekipi da budu...kad ste šta osvojili...čuj potrošen igrač,pa ako je potrošen šta će vam na tom brodu spasa?
I Z D A J I C O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P R O D A N A D U Š O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sujem sad