Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se cini da su mu one dale kako bi dosle do para a kad se uspostavilo da ipak nije to za sta se predstavljao onda su krenule optuznice ....zato ja prije svakog se.k.s.a. potpisem ugovor da je na obostrani pristanak da ne bude sutra ....neko je gurnuo
black excellence
black excellence
Uz dobro vladanje možda i izađe iz zatvora kad bude imao recimo 110 godina.
Zato kad izađe ide osveta
Samo sex pred skrivenim kamerama ukoliko dođeš do bijesnog keša. Pojam silovanje se nažalost upotrebljava i kad nije. Šarmirao je, opalio je, ustala je ujutro i osjećala se beskorisnom i prijavila za silovanje (ponekad i nakon 5+ god.). Ove djevojke misle ako neko ima love i ako mu da, da će i ona automatski imati ili kako već!? Onda odeš i baviš se prostitucijom.
Da Bog da ti se tako kćerka provela, pa joj tako fino objasni. Šta ti znaš šta se desilo? Ne dobija se bezveze 90 godina zatvora!
Odbij seljoberu sa svojim primitivnim kletvama, kad bi Bog uslišavao kletve slabića i budala tek tako ne bi ni jedan čovjek hodio zemljom... "Ta ti dnat" je poznata balijska, a neka se prvo pitalac zapita to isto pitanje. Živiš u 21 vijeku tuko, a valjda bi trebao da znaš šta je žena. A američki sistem je rigorozan, a mnogi odleže i doživotne bez razloga.. Primitivac.
Pa ti zaisći piçhke nije cudno sto su na zapadu sve derpasi i mi cemo ga u buljas primat zivijio putin
Ne znam za tebe al ja sigurno necu.
Pa jel silovo ili koristio svoj šarm? Pošto ovo drugo nije nezakonito valjda?
"navodno koristio svoj šarm i glumačke vještine da manipuliše brojnim žrtvama..." zato mi koji nismo sarmantni nemamo nikakvih problema. sto ti je blagodat...