Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to korona nego psihicko ludilo 🖕
kako si ti samo pametan
sta ima doktore, sa diplomom iz kafane sa ilidze, nisam te prepoznala
Ovu treba hodži odvesti pa ne mogu vjerovati
e jesi mi pametan hodza, drama
I ja sam u zatvoru,ako ce ti biti lakse 😊🤣Nemam koronu,ali imam muza🤣
Placebo
Pa jesi ikad bila u zatvoru?
mlada, potraži to dobrog psihijatra
treba njoj dobar utjerivač🤣🤣
Jel to malo reklame za koronu ??? Dje su oni kinezi sto padaju ko pokoseni na ulici zbog korone, zasto u nas nije niko pao ???
psiha ljudino,psiha
Više od godinu dana prošlo od početka pandemije, a mozgovi kao tvoj ne mogu da provare osnovne informacije, te i dalje spominju nešto što je bila jedna lažna vijest u milion drugih, i to tokom početka, još kad se vrlo malo znalo, ali zato bez po' muke vjeruju u svaku teoriju zavjere koja im se plasira kroz socijalne mreže.
Nije to korona moja snaho.
Jednu noc imao blagu temperaturu i malaksalost, narednih 4-5 dana nisam imao okus ni miris. Eto to je korona. Nemojte da vas prepadaju kako bi ste se "vakcinisali"
Šta se desi ako se vakcinišemo?
Eh tako, ti si imao blazi slucaj i sad uvjeri sve ostale da apsolutno niko ne moze imati nista ozbiljnije od onog sto si ti imao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja budalestine, majko moja... Ova propaganda postaje zastrasivanje.
Imam ja jos litar vode od Torabija, daj adresu da ti posaljem
Je li halal?
Mlada dodji da te ciko malo istambura i ta korona kao rukom odnesena nestaje
Da li ste vi normalni? Jeste li vi normalni?
Ja bih joj preporucio da ode privatniku.
Nargilaši dočekali svojih pet minuta.
Pokušajte staviti na fb ovaj dokumentarni film u kome pošteni vrhunski ljekari, farmaceuti, nobelovci i filozofi govore istinu. Nevjerovatno kako im smeta riječ struke, zato širite dalje jer ih to najviše boli: https://www.logicno.com/politika/udarno-cenzurirani-film-hold-up-zbog-kojeg-mnogi-strepe-upravo-dostupan-na-hrvatskom.html
Samoreklama kroz toboze "koronu" In je biti "pozitivan" ..