Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pare za transfer u BORAC dao je lično milorad dodick.
@mladi kosmo Boban Božović je jedan od najvećih talenata koji se ikad pojavio na ovim prostorima. Mnogi su ga poredili čak i sa Papetom. I onda mu slomije nogu onaj šipac, Murići mislim i sje.be mu karijeru. Pozdrav Vuletu i hvala za sve što je uradio za naš najveći klub.
Vule, Koševo je uz tebe. Tvoje Horde.
a zahvalio si se pelaku tako sto si mu slomio nogu u prvom derbiju, pogani jedna banjalucka, seljacino gorska, ti bolan reprezentaciju mozes vidjeti samo na tv-u, mesaru
Sretno Vule. Dosta si dao za F.K. Sarajevo da bi sad bacali \"drvlje i kamenje\" na tebe. Tebi niko ne može ništa zamjeriti. Ako Sarajevo ne uspije osvojiti titulu, neka to bude Borac.
dobro dosao u domovinu Vule!
e bas si ti kompetentan da dajes prognoze za titulu...
Vule kralju, čekamo te u Repku. Bosna i Hercegovina je uz tebe. Tvoje HORDE ZLA!
Vule lave, sretno! Na Kosevu ces imati uvijek veliku podrsku za koga god igrao. Ne zaboravlja se datum: 23.05.2007. FCS-Institucija
Boban Božović drži restoran u Francuskoj.
koji ba majke ti Boban??
POZDRAV ZA VULETA. SVAKO DOBRO ZMAJU.
Vule kralju! Sve najbolje u životu! HZ
CUVA BOG ZELJU SVOG
Hvala ti za sve što si uradio za FK Sarajevo. SRETNO!