Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naj_ebem vam se svima uze i sire rodbine (zenskog dijela) ! lagano... a ti @kada pol_izi nam gu_zicu svima.
je_bo ja sebi mater i sestru ! Ja sam glup ! je_bali vi svi meni sestru ! a ako hoćete je_bite mi i mater !!!
niđe veze ovaj jeremy totalni kreten!!!!!!!!!
do kad se ti misliš tako praviti pametan??? Da ti ja kažem zašto je Man. Utd. klub manekena zato što su doveli onog trkačeg konja (RONALDA) i dido (VAN DER SAR) im na golu, SCHOOLS im se ured oprostio.... itd. itd. mrsko mi više pisati A MANEKENI SU ZATO ŠTO SU VEĆINOM DIDE I TRKAĆI KONJI U KLUBU!!!! Eto ako te baš zanima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svi koji kradu nickove i vrijedjaju nek\' se zamisle nad svojim jadnim zivotima. a ako je ManU \"klub manekena\", samo ne znam otkud im toliko trofeja? neki klub, licnost, pojave mogu se simpatisati ili ne ali im se uspjeh/neuspjeh ne moze oduzeti. i svi koji na tako plitak nacin misle , osudjuju i daju djecije komentare na nivou su mahalskih Hamsha, Zubejda i slicnih. a za uvrede me i ne cudi jer svaka ljiga danas ima internet i pc.
@ fuck jeremy: pozdravi sestru.. ona mi dala nadimak nakon _ebacine.
cuj ovoga jeremyja, ko ti dade taj nadimak, majki ti ga medju dojke. pizdo jedna pederska citav onaj klub je pederski mozhe se primjetit po ponashanju, pogledaj sam igrrace koje imaju, sve pedercine teske a pogotovo onaj sminker.
@jeremy
lijeci se sine moj
jeremy odjebi!!!!
ok priznajem, ja sam ovdje najgluplji, nemam pojma o nogometu... nemojte se ljutiti..
covjek hoce da ima s kim da klanja dzematile, bas super....
Oprostite sto sam onako regovao, nisam ga odavno primi u bulju pa me nervoza hvata
@Zizu: slazem se 90% ! za \"negiranje uspjeha ronalda\" mislio sam negiranje od strane su-komentatora ovdje a ne Zidanea. ok...
@ na zalost liku...hajd zaboravi samo vjersku pripadnost i samo pogledaj ko se bolje ponasa?? sto je i zizu rekao karakter je odlucio...ja kazem ronaldo igra perfektno ali kad vidim kako simulira i kako se ponasa kao da je on iznad svih pravo mi se zgradi