Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je zbog vas dvojice !! :-)
pa još si živ, tako da lažeš.
@tito Ne pravimo se pametni,najnormalnija diskusija gdje ljudi razmjenjuju misljenja.Ako ti nemas svoje misljenje to je tvoj problem.
Ali postavlja se pitanje, da li je bio spreman da mu kisne glOOva za Mourinha ?
kad ste vi tako pametni sto vi niste na njegovom mjestu?
barcelona se brani sa 10 a napada sa 9 igrača, totalni fudbal. pogledajte kad protivnik ima loptu - presing koji villa, pedro, xavi, iniesta i ostali malo koji tim radi, znaci 90 minuta nema stajanja
Naravno da ne moze, kad Murinjo igra sa 4 ofanzivna igraca koji niti jedan nikada u zivotu nisu uzeli loptu protivniku! Ronaldo, Benzema, Ozil i Di Maria... Šamarčina svima i na klupu, osim Ronalda! Dovesti krila koja znaju da igraju odbranu, ovi su promasaj!Mrzim takve igrace. U Interu su znali svi!
Real ne moze igrati defanzivni fudbal,kao sto je igrao Inter i to je ono sto Mourinhu ne odgovara.