Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@ EE nabijem te na ku*ra*c pi*co mala, eto milan nikad nije bio prvak italije, bio je samo inter niko drugi nije uzeo titulu nikad, glu*pane maleni pogledaj tabelu.
Ibrahimovic i lucio se porede smjesno....lucio ga ne bi mogao ni vidjeti na terenu a kmo li zaustaviti.
razumije ibrahimovic ovaj jezik, ima da bidnete izgaziti
U Milanu su uvijek igrali najpoznatiji svjetski cigani.
hahahah koji si ti glupan.....mene bi bilo sramota navijat za milan...a to oko rastavljanja cemo da vidimo :) ..... zna se ko je prvak italije predhni godina bio a ko ce i ove godine uzeti titulu :) INTERNAZIONALEEEEEE :)
Julio glupa*e, Lusio se ne može poredit sa Zlatanom. A sa njim ili bez njega, Milan ce da rastavi Inter. Milan campione!