Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZENIICO VOLIM TVOJE BILINOO !!! Jedan grad jedan klub do groba! A vi mozete sanjati da na vasem ruglu od stadiona igra repka, jer smo 3 svjetlosne godine ispred vas ;) 2 stadiona i trening kamp koji je bolji od koseva i grbavice zajedno hahaha a tek trening kamp na kojem se mogu igrati evropske utakmice, toliko o tome koliko smo ispred vas.
Resturiti će BiH. Podrška iz HB.
napravite bolje pa cemo igrati na njima. .. kakve veze ima sto je kosevo vece kad nema ostalih uslova... od terena pa ostalog... a sarajlije su najvece patriote dok repka pobjeđuje. cim 2, 3 tekme losije odma nema nigdje nikog i postajete majstori najbolji u pljuvanju...samo kad se sjetim protiv njemacke na kosevu 7000 gledalaca... i stvarno ste naporni vise
meni nije jasno zbog čega se sve repr. tekme bih igraju u zenici, a ne npr. u glavnom gradu, sarajevu. jel to zbog boljeg stadiona, navijača, politike itd... ako ima neki lokalac iz zenice ili sarajeva da mi objasni. zahvalan.
dajte mi odgovor. palac gore ili dolje mi ne pomaže na moje pitanje. opet hvala.
Evo ja sam iz Zenice, onako lokalac i mogu ti sad nadugo objasnit...čekaj ne mogu sad, odo pit kafu sa ženom. Evo ti dislajk. Haj razguli ne budi naporan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zamolio bih zenicane da loze cumur, gumu, Mittal da zadimi sve.do kraja utakmice.. Pa kad Irci istrce na teren, da ih bronhitis uhvati do 15 min.. Da misle da im je u plucima, poprijeko zapela steka cigara!
ko o čemu jeremija o stravstvenim tegoma...kriza :))