Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stadion broj 1 u državi!
Iskreno, bilino polje je mnogo ljepse od grbavice... u sarajevu se jos mora mnogo raditi
Da Bog da izgorio i vi sa njim pašćad zenička
Vise Manolas bio u Zenici nego ja
Breaking News! Procurio snimak: Milorad Dodik krišom slavi pobjedu fudbalske reprezentacije BiH.
Može pričati ko šta hoće, ali repka, igrači, navijači, gosti, svi se najbolje osjećaju kada se igra u Zenici.
sramota nakon 2o I kusur godine jeb*nog stadiona nemamo
Udarite mi 100 minusa ali igrat ce 1) u najrzunijem stadionu u Europi i 2) u najruznijem gradu u Europi (pozicija koju dijeli sa Pristinom) - sto ne igraju u Sarajevu nije mi jasno? Stid me je ovih gostiju kad vide onu tugu sa onim zgradurinama
@Sorzon u pravu si 100%,to su pogani najvece koji mrze Sarajevo viße od bilo čega i psuju markale itd i mrtvu djecu Sarajeva da Bog da nikad ne pobijedili na tom stadionu,da Bog da se urušio,da Bog da od gladi pocrkali.
i ove grcke mi pun k... ne mozes ih zaobic hahaha vazda su u grupi s nama
Nasi igrace paze sta jedu, jer ne mozes ti svasta jesti i biti uspjesan. https://www.youtube.com/watch?v=ArTqtGiLXJo
Kome će Džekson ovaj put probati popušiti..?
Ma kakvi Srbi, to su jajare koje slušaju urlikanje talibana sa tribina protiv sebe i svog naroda. Takvima su samo pare bitne, obraza nemaju
Cigani više vrijede od Muslimana kao karakteri, barem imaju neke principe u životu. Muslimani iz bejha su jedna amorfna grupa stvorenja bez ikakvog skrupula, loš pokušaj izgradnje nacije i sve u svemu, lakrdija od naroda.
2-0 za bih
E, a odakle nadimak Zmajevi? Da nisu šnjoke pušeći šišu (ili nešto drugo) izhalucinirale 'nake zmajeve kako igraju lopte?!
Ukrali od Slovenaca nadimak, jad i čemer od naroda... Sad ih i Slovenci podiebavaju na tu temu
Nema krsta bez 3 prsta. Ale ale grčka
Pored ovakvog stadiona mi igramo na skoro urušenoj Grbavici koja je bolje izgledala nakon reintegracije '96. Pitam se koji lobiji i koja struja u Savezu udaljava reprezentaciju od Zenice i trening kampa pa fudbaleri treniraju na krompirištu negdje u Butmiru.
hahahhahaha zenicani... tuga golema
Kompleksi, kompleksi....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi grci su ko proljev dosadni ....vrijeme je da ih pregazimo