Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dobra vijest ako dodje do prelaska. Bilic bi znao kako sa Dzekom, a izgleda da mu Premiership vise odgovara, plus sto je bolja liga.
Dzeko je za Engleske gdje se igra napadacki, padaju golovi. Italija je totalni promasaj. Sve se daje na odbranu. K ces dati go.
Slavene, pederu..... :)
Ovo bi mogao biti vrlo dobar transfer. Bilic ja sjajan trener ,vjerujem da bi ga on doveo u red.
ovo mu je zadnja slamka
Dzeko je svoje odradio i nazalost bez velikog kluba u karijeri,sem ako se cudo ne desi,u sto sumnjam,daleko je on ipak od klasnih napadaca,jer bi inace igrao vec u nekom gigantu
Za Džeku je Engleska liga,jer je on klasičan napadač,dok Englezi forsiraju centaršuteve i na visoke igrače lopta,Talijani još uvijek misle da je važnije ne primiti gol,nego ga dati......a u West Ham-u Džeko može igrati jako dobro još 2-3 sezone jer je konkurencija slabija.
Svaka čast Džeki, ali mislim da se on zasitio nogometa i da bi to bila velika greška da ga Bilić dovede.