Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahah znas sta? Yebacu ti sve 😂😂😂😂 Bilic je faca!
Najbolje mu je ovo "Znaš šta,... ". Kad je već dobio crveni i počeo na našem, mogao je i da nastavi, ovaj ga ionako ne razumije.
Nisam gledao utakmicu, ali sudeći kako Dean (ne) zna da sudi, reakcije me ne iznenadjuju.
Što me trznu naslov, kontam od kad je Fuad B. sudija... 😄
Bilic je prevara kao trener, šmeker jeste ali kao trener je prevara
@gooUser1598645522 Ma skorz slab trener, osvojio najtezu ligu na svijetu Championship, imas 24 kluba svi u rangu prosjecnog bundesligasa, igra se 46 kola, ljudi se ubiju.
Biliću stavi masku preko nosa, a ne samo usta.
OVO JE JEDINI RVACKI IGRAC, NOGOMETAS, SPORTISTA I RVAT KOJI NE SLUSA NARODNJAKE KO STO TO RADE PRAVE RVATINE IZ CITLUKA I ZG. KAD JE TO CUO UREDNIK HRT, ODMAH MU JE DAO MINUTAZU I INTERVJU OD CAK POLA SATA NA HTV1. LEGENDA LAZE DA CE UCI U HISTORIJU KO JEDINI RVAT STO NE SLUSA CAJKEE. ZIVIO RADIO TURBOFOLK ZAGREB I ZAGREBACKA DISKOTEKA 'LUDNICA' = DVA SIMBOLA ZAGREBA, PORED SKUTORA 🐑
Što lošiji klub to je teze biti trener, nek prihavti to. Nije u Citiju.
Bilić je stari šmeker ! Respect