Nikad više u ulozi selektora
0
Bilić: Mislili smo da možemo osvojiti naslov
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis sta ti je strucnjak, kod nas Susic kaze prijie utakmice sa Francuskom da nije opterecen rezultatom ionako smo osigurali baraz.
respekt za bilica. da je nama jedan takav selektor
A zašto bi uopće Bosanci trebali navijati za Hrvatsku? Naravno svatko može ako želi ali zašto bi morali i automatski ih se proglašava ljubomornima ako navijaju protiv Hrvatske. Ove nove generacije nemaju baš nikakvu empatiju prema državama sa kojima smo bili u zajedničkoj državi. Uostalom Hrvatska je toliko toga u pogledu sportaša uzela BiH da zaista mo koji volimo Bosnu nemamo baš puno razloga tu krađu tolerirati.
Engleska i Francuska idu dalje, Ukrajina i Švedska kućama, a Kur\'an online.
Koji kompeksaši žive u Bosni...a kada dođu na more sve neka fina raja...
HRVat DOK SU BOSNJACI RATOVALI PROTIV SRBA VI STE NAPALI S LEDZA,A REZULTAT TOGA JE BIO DA STE U SREDNJOJ BOSNI DOBILI PO USIMA
a sta li nas susic misli boga pitaj
sasvim ok nastup.nije ispunjena naša želja za dalje ali je da na terenu izgledate ko ljudi,nogometaši,domoljubi.bili smo s vama juče,s vamo smo danas i sutra ako Bog da vas stoimo!
@Ma kog ste vi porazili?Pa da vam nije bilo hvo i hv cijela bosna bi bila srpska,a vi bi danas bili u turskoj
hahahaha
tko je vama kriv..pa tko ce igrati za sugavu bosnu..ne bih ni ja...zivjela hrvatska
kad nemaš vlastitih uspjeha, jedina radost su ti tuđi neuspjesi
hrvati su smjesni ,kako ce oni dobiti svjetske prvake,kad nisu dobili ni osmu na fifinoj rang listi ITALIJU . ovaj se bilic umislio.
Ha, ha, ha, ovaj Bilic je stvarno izgubio kompas.I ja imam svaku subotu šansu da osvojim jack-pot na lutriji pa ga još nisam osvojio. Sa onako kukavičkom igrom ovo je plafon što ste mogli postići. Budite sretni što Španjolcima nije bila potrebna pobjeda, onda bi se tek vidjela prava \"vrijednost\" hrvatske reprezentacije.
@BORDO-SA Mandžukić nije bio u 16-ercu. Sinoć pokazao i dokazao g. Beusan. Ako je ono nad Ćorlukom bio penal onda je onaj udarac Mandžukića po licu Pique-a isto tako penal. Fulao je i Marchisio protiv njih dva puta iz blizine pa to nigdje ne pominju. Treba biti realan. Ta ekipa mora slaviti već sam plasman na EP. Ipak su oni to izborili tek u baražu i to pored lakše skupine. Na SP nisu ni bili čak niti do baraža nisu stigli. Druga stvar je to što se preko euforije u domaćim hrvatskim medijima od njih očekuje da opravdaju \"nategnuto\" 8 mjesto na listi FIFE, koje objektivno ne zaslužuju. Uostalom nisu se plasirali niti među 8 u Europi. Na toj listi su ispred jedne Grčke koja ih je porazila i poslala u baraž a i sad su se Grci plasirali među 8 kakvi god da su .
@ rile , za tvoju informaciju Modric je hrvat , rodjen u Zadru :)
@ Đuro Hrvati su osteceni za dva nedosudjena jedanaesterca ( Corluka i Mandzukic ) .