Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubo je ugovor što jest jest. Prije 2-3 dana sam rekao da on nikada neće dobiti ugovoor za 3 miliona EUR godišnje. Još čekam da počne raditi, službenu potrvrdu i moram se izvinuti .
Predzadnji su na tabeli .Objavljuju slike Bilica s Guardiolom i Mourinjom i kazu-konacno pravi covjek!Nek dovede jos 3 igraca iz evrope i moze ih vratiti na stare staze!Mada, persopolis je cudo!
Bilić je svjetski čovjek, njemu ezan nije smetao ni ranije a pogotovo sada. 6 miliona maraka za godinu, pametnom dosta. Sretno legendo!
Godišnje, svakom djetetu po milion a njemu i ženi milion po pola :)
@AhmetpasaKosaca allah ne postoji
Tako mlad a vec otisao u nizerazrednu ligu. Steta!
Said Bilić.
Salih El Kuruatawi